Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Dominicaan, Sittard Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Dominicaan, Sittard

Type: Koop
Plaats: Sittard
Aantal: 15
Soort: Appartement
Prijs: € 255.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Sittard
Info
Wonen in De Dominicaan is leven in stijl. De visie van de Luikse architect Bruno Albert op indeling en ruimtegebruik levert een keur aan woonmogelijkheden. 54 moderne, luxe woningen in een prachtig, eigentijds vormgegeven geheel met vijf bouwlagen. Door de U-vorm van het gebouw heeft vrijwel iedereen zicht...

Volledige omschrijving
Wonen in De Dominicaan is leven in stijl. De visie van de Luikse architect Bruno Albert op indeling en ruimtegebruik levert een keur aan woonmogelijkheden. 54 moderne, luxe woningen in een prachtig, eigentijds vormgegeven geheel met vijf bouwlagen. Door de U-vorm van het gebouw heeft vrijwel iedereen zicht op de historische binnenstad. De variatie aan indelingen - 15 woningtypen, variërend van 100 tot 150 m² - biedt volop ruimte voor individuele voorkeuren. Naast 48 appartementen herbergt De Dominicaan twee royale penthouses en vier appartementen met gastenverdieping die bestaan uit twee woonlagen. Deze bevinden zich op de begane grond, direct grenzend aan de schootsvelden.
 
Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Vanwege het respect voor de natuurlijke omgeving bevinden de eigen parkeerplaatsen en bergingen zich in het half verdiept souterrain. Het groene binnenhof sluit aan op het parkggebeid dat zich uitstrekt tot aan de rand van het centrum.

Omgeving
Vanuit uw moderne comfort wandelt u door het groen zo de historie binnen. Ontmoet de in ere herstelde stadswal en het Kloosterkwartier, dat straks geheel gerenoveerd is. Geniet van de sfeer, de compleetheid en de stijl van de karakteristieke binnenstad. Ook de ontsluiting naar het heden is optimaal. De bel...

Volledige omschrijving
Vanuit uw moderne comfort wandelt u door het groen zo de historie binnen. Ontmoet de in ere herstelde stadswal en het Kloosterkwartier, dat straks geheel gerenoveerd is. Geniet van de sfeer, de compleetheid en de stijl van de karakteristieke binnenstad. Ook de ontsluiting naar het heden is optimaal. De belangrijkste uitvalswegen liggen om de hoek en het NS-station bevindt zich op loopafstand.
 
De Dominicaan staat voor degelijkheid, duurzaamheid en precisie. Van materiaalkeuze tot afwerking staat kwaliteit centraal. Dankzij het gekozen concept en de nabijheid van diverse voorzieningen zijn de appartementen levensloopbestendig.

Share |
Meer woningen
Meer woningen