Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:HavenKwartier fase 2, Katwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
HavenKwartier fase 2, Katwijk

Plaats: Katwijk
Aantal: 26
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Katwijk
Info
In het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade, verrijst het HavenKwartier, een mooi nieuw woongebied aan de haven.

Het goede leven
De jachthaven aan de Haringkade zal het toch al prachtige Katwijk een echt dorpscentrum geven, waar het hele jaar ...

Volledige omschrijving
In het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade, verrijst het HavenKwartier, een mooi nieuw woongebied aan de haven.

Het goede leven
De jachthaven aan de Haringkade zal het toch al prachtige Katwijk een echt dorpscentrum geven, waar het hele jaar door levendigheid is. Een plek met allure en stijl en ruimte voor het 'gewone' leven. Wine & dine, meet & greet, enjoy & relax,.. en dat allemaal op nog geen 10 minuten afstand van centrum, boulevard en het strand.

Katwijk aan Zee
Katwijk aan Zee ligt mooi aan de kust van Zuid-Holland, goed verbonden via weg en water met Leiden en de Randstad. Omringd door duinen, strand en zee biedt het oude vissersdorp alle recreatieve mogelijkheden van een badplaats. Over de Binnensluis fietst u zo het duingebied van de Noordduinen in. Het water voor de deur verbindt het HavenKwartier op een natuurlijke manier met de omgeving en sluit aan op mooie recreatiegebieden zoals de Kagerplassen. Of loopt u liever over het strand naar één van de strandtenten voor een kopje koffie in de zon?

Goede verbindingen
Via de N206 en de A44 is Katwijk aan Zee goed verbonden met de rest van de Randstad. Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn allemaal binnen 30 minuten bereikt. De verkeersdruk in de directe omgeving zal afnemen als de nieuwe ringweg rond Katwijk gereed is.  

Share |
Meer woningen
Meer woningen