Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Loovelden Tuindorp Oost, Huissens Hof, Huissen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Loovelden Tuindorp Oost, Huissens Hof, Huissen

Plaats: Huissen
Aantal: 5
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Huissen
Info
Prognose start verkoop Huissens Hof fase 1: eind 2012

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling van de woningen in Tuindorp-Oost van Huissen. In dit plan die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekrijgt zoals we die uit eerdere ...

Volledige omschrijving
Prognose start verkoop Huissens Hof fase 1: eind 2012

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de stedenbouwkundige verkaveling van de woningen in Tuindorp-Oost van Huissen. In dit plan die uiteraard de zeer gewaardeerde uitstraling en kwaliteiten meekrijgt zoals we die uit eerdere projecten kennen, zullen voornamelijk hoek- en tussenwoningen worden ontwikkeld.

In en rondom het plan is er volop ruimte voor groen. De royale groenstroken in het plangebied laten de bewoners optimaal genieten van rust en ruimte. Het betreft zowel koop- als huurwoningen. Wij verwachten eind dit jaar te starten met de verkoop van de 1e fase.

Aanmelden
U kunt zich alvast aanmelden via de button 'houd mij op de hoogte' voor de digitale nieuwsbrief van Huissen. Zo kunnen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en u ontvangt een uitnodiging als de verkoop daadwerkelijk van start gaat!  
Loovelden
Loovelden is het nieuwste gedeelte van Huissen. Op circa 60 hectare liggen 5 deelgebieden met een eigen karakter. Eén ervan is Tuindorp. Net als Huissen ligt Loovelden tussen water en groen; het hart wordt gevormd door het glooiende Loopark. Door de hele buurt komen grote waterpartijen. Loovelden heeft een dorpse sfeer, vanuit de hele wijk zie je de kerktoren van Huissen, een zichtbare koppeling met het stadje.

Tuindorp Oost
Tuindorp vormt het sluitstuk van Loovelden. Deze buurt is geïnspireerd op de 'groene' tuindorpen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw; nog steeds een zeer geliefde woonvorm. De 1e fase van Tuindorp ligt tussen het Zeegbos, Parkeiland, het voorzieningengebied Plaza en de Loostraat. Hier worden onder meer fraaie eengezinswoningen gerealiseerd in diverse prijsklassen.

De Blauwe Wig
De Blauwe Wig is een bijzondere uitloper van het Loopark. Het is een waterrijke zone waar watervogels en vissen hun plek hebben gevonden in en om het kraakheldere water waar u op veel plekken zo de bodem kunt zien. Met verschillende drijvende bruggetjes, een trekpontje en wandelpaden is het avontuur compleet en zijn de verschillende eilandjes allemaal te bereiken.

Bereikbaarheid
Loovelden ligt op 5 minuten afstand van afrit Huissen op rijksweg N325 (Arnhem-Nijmegen). Vanuit Loovelden is Huissen, met gezellige winkeltjes en een markt, lopend of met de fiets te bereiken. Met de auto bent u binnen het kwartier in Arnhem. Via de N325 is Nijmegen snel bereikbaar, de A15 brengt u naar Den Bosch en de rest van Nederland.

Voorzieningen
In Loovelden vinden we een brede school met kinderdagverblijf en een medisch centrum. Aangrenzend liggen het Zeegbos en diverse sportfaciliteiten.

Huissen
Na 1970 is de bevolking van Huissen bijna verdubbeld door de vele nieuwbouw. Dat heeft de bevolking ook een totaal andere structuur gegeven. Toch koesteren de Huissenaren sterk hun tradities, zoals de herdenking van Beleg en Ontzet, Paasvuur, Koningsschieten en Omdracht. Maar er is nog meer; bijvoorbeeld de Kermis, de Vleiskeuren en natuurlijk het Carnaval. Kortom: er is heel wat te doen in Huissen!

Share |
Meer woningen
Meer woningen