Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Saller, Losser Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Saller, Losser

Plaats: Losser
Aantal: 14
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Overijssel | Losser
Info
Losser, de schatkamer van Twente
In Losser voel je je dankzij de Twentse gastvrijheid meteen thuis. Je hebt alles binnen handbereik; de dynamiek van de stad ligt om de hoek en rondom Losser vind je rust in een omgeving met veel bos, unieke zandverstuivingen en prachtige heidevelden. D...

Volledige omschrijving
Losser, de schatkamer van Twente
In Losser voel je je dankzij de Twentse gastvrijheid meteen thuis. Je hebt alles binnen handbereik; de dynamiek van de stad ligt om de hoek en rondom Losser vind je rust in een omgeving met veel bos, unieke zandverstuivingen en prachtige heidevelden. De gemeente Losser kent vijf kernen; Losser, Overdinkel, De Lutte, Beuningen en Glane. In dit gebied liggen een aantal historische juweeltjes op steenworp afstand. Een ruim aanbod aan onderwijsvoorzieningen maken het plaatje voor goed wonen voor jonge gezinnen in de gemeente Losser compleet.

Genoeg te doen
In Losser en omgeving is er voor ieder wat wils. Zo vertellen onder meer de oude Martinustoren in het centrum, het historische park Erve Kraesgenberg en het nabijgelegen Duitse Klooster Bardel je van alles over het enerverende verleden van het gebied. Ook aan de actieve inwoner is gedacht. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsenpaden leiden je door al het natuurschoon. Een frisse duik nemen in een modern zwembad behoort tevens tot de mogelijkheden. Of ga je liever even lekker de stad in? Enschede, Hengelo en Oldenzaal liggen om de hoek!

De Saller
Aan de noordkant van Losser is het goed toeven in de nieuwe wijk De Saller. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N734, die aansluit op de A1, is het gebied ook nog eens perfect bereikbaar. De kavels waarop de huurwoningen zijn gesitueerd hebben uitzicht op wadi’s in een ruime groenstrook.

Share |
Meer woningen
Meer woningen