Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Brandevoort Hoogbouw Blok 6, Helmond Powered by Niki
Nieuwbouw:
Brandevoort Hoogbouw Blok 6, Helmond

Type: Koop
Plaats: Helmond
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 199.200 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Helmond
Info
Brandevoort is een eigentijds voorbeeld van een authentiek Brabants dorp. De klassieke nederzetting is landelijk gelegen aan de westzijde van Helmond, op de grens van stad en landschap in het Brabantse land. De wijk wordt in het zuiden begrensd door het Eindhovense Kanaal en in het noorden door het natuurg...

Volledige omschrijving
Brandevoort is een eigentijds voorbeeld van een authentiek Brabants dorp. De klassieke nederzetting is landelijk gelegen aan de westzijde van Helmond, op de grens van stad en landschap in het Brabantse land. De wijk wordt in het zuiden begrensd door het Eindhovense Kanaal en in het noorden door het natuurgebied Coovels Bos.

Brandevoort
Brandevoort wordt een bijzonder dorp, tussen jarenoude eiken, bossages en traditionele bebouwing. Een dorp met een hart, De Veste. Er omheen liggen de karaktervolle Buitens: ruimtelijke woonwijken voor hen die zijn gesteld op stijl, rust, ruimte en natuur. In Brandevoort is het prettig, aangenaam en comfortabel wonen. Het bestaande landschap, de klassieke architectuur en de grote differentiatie in woningtypen en gevelbeelden vormen de uitgangspunten voor dit unieke project. U ziet er pittoreske gevels en stoepen en loopt er door kleine kronkelige straatjes.

Winkelen
In Brandevoort kunt u prima winkelen. Er is een winkelcentrum waarin u bijvoorbeeld een supermarkt aantreft en andere winkels die voorzien in de dagelijkse levensbehoeften. De karakteristieke gietijzeren markthal van Brandevoort, midden in De Veste, is in Nederland uniek en vormt een ideale plek om andere mensen te ontmoeten. Hier worden allerlei wijkfestiviteiten gehouden zoals de Dickensnight, maar ook concerten.

U kunt ook heerlijk een hapje buiten de deur eten. In Brandevoort zelf, in Helmond of de verschillende regiodorpen. Of natuurlijk in hartje Eindhoven, waar u in een handomdraai bent.
 
Voorzieningen
In het hart van Brandevoort staat het Multifunctioneel Centrum (MFC). In dit gebouw zijn diverse belangrijke maatschappelijke voorzieningen onder een dak samengebracht: de openbare basisschool, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, de buitenschoolse opvang, een sportzaal en Wijkhuis 't BrandPunt. Brandevoort biedt jong en oud een prima perspectief op het gebied van wonen, werken, recreatie, ontspanning én zorg. Zo is in de Helmondse wijk een woonzorgcomplex gerealiseerd. Hier wonen senioren in hun huur- of koopappartement, met om de hoek een zorg- en gezondheidscentrum.

Bereikbaarheid
Brandevoort biedt de perfecte combinatie van ‘buiten’ wonen en prima bereikbaarheid. Brandevoort heeft een eigen NS-station, met directe verbindingen naar Deurne, Venlo, Eindhoven en Tilburg.
Via de snelweg Eindhoven-Helmond (A270) zijn die beide steden in een mum van tijd gemakkelijk bereikbaar.

Omgeving
Direct beschikbaar!
De dakterraswoning aan de Statenlaan 99 is direct te betrekken.

Statenlaan 99
Op de 2e en 3e etage ligt deze dakterraswoning, verspreid over 2 verdiepingen.

Direct beschikbaar!
De dakterraswoning aan de Statenlaan 99 is direct te betrekken.

Statenlaan 99
Op de 2e en 3e etage ligt deze dakterraswoning, verspreid over 2 verdiepingen.

  • Via de lift op trappenhuis toegang tot de 2e verdieping
  • Voordeur aan de galerij
  • Hal met toegang tot slaapkamer, badkamer, toilet en berging
  • Via de trap in de hal is de 3e verdieping te bereiken
  • Woonkamer met open keuken
  • Zonnig terras via dubbele tuindeuren
  • Fietsenberging op de begane grond
  • Parkeerplaats in de binnenhof

Share |
Meer woningen
Meer woningen