Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Buitenplaats Wijnbergen, Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Buitenplaats Wijnbergen, Doetinchem

Type: Huur
Plaats: Doetinchem
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 850 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Doetinchem
Info
Doetinchem
Centrum van de Achterhoek! Door haar omvang vervult Doetinchem een centrumfunctie in de Achterhoek. Het totale verzorgingsgebied beslaat zo’n 200.000 inwoners. Dagelijks komen duizenden mensen naar Doetinchem om te werken, te studeren of te ontspannen. De centrale ligging i...

Volledige omschrijving
Doetinchem
Centrum van de Achterhoek! Door haar omvang vervult Doetinchem een centrumfunctie in de Achterhoek. Het totale verzorgingsgebied beslaat zo’n 200.000 inwoners. Dagelijks komen duizenden mensen naar Doetinchem om te werken, te studeren of te ontspannen. De centrale ligging in een netwerk van openbaar vervoer, de concentratie van (onderwijs)instellingen, zorg en cultuur en de aanwezigheid van een aantal grote bedrijven spelen hierin een belangrijke rol.

Buitenplaats Wijnbergen

Aan de rand van Doetinchem krijgt een nieuwe wijk gestalte: Wijnbergen. Het wordt een wijk die groot genoeg is om de voorzieningen te huisvesten die je graag dichtbij heeft. Brede school, multifunctioneel centrum, zorgvoorzieningen, sportvelden. En tegelijkertijd een plan dat ook intiem oogt. Elk van de vier fasen van Wijnbergen heeft weer eigen karakter. Ook deelplan Buitenplaats Wijnbergen heeft u veel variatie te bieden: 16 woningen zijn er in vier verschillende typen. Ideaal wonen is het hier. Het centrum van de stad, met z´n grote aantrekkingskracht, is op fietsafstand. En met de auto ben je snel via Europaweg en A18 daar waar je wilt zijn!

De woningen
In Buitenplaats Wijnbergen kun je je droomwens realiseren. Een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger of twee badkamers. Type 3, Provence heeft zelfs een flinke slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ideaal voor minder validen of senioren. 

Ruime woningen met luxe keuken en badkamer(s). Bekijk of je ideale huurwoning in Buitenplaats Wijnbergen staat! 

Omgeving
  • Luxe keuken met apparatuur van Siemens
  • Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet
  • 3 slaapkamers en een ruime zolder met wasmachine en drogeraansluiting
  • Zonnige tuin op het zuiden met berging

Share |
Meer woningen
Meer woningen