Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ambyerveld, Maastricht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ambyerveld, Maastricht

Plaats: Maastricht
Aantal: 10
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Limburg | Maastricht
Info
Aan de rand van de Maastrichtse wijk Amby ligt Ambyerveld. Ambyerveld is één van de laatste uitbreidingslocaties van Maastricht. Een nieuw plan waar met name ruimte is voor vrijstaande woningen en vrije kavels.


In het gebied rondom de Hagerstraat worden 10 vrijstaande villa’s ontwikkeld. ...

Volledige omschrijving
Aan de rand van de Maastrichtse wijk Amby ligt Ambyerveld. Ambyerveld is één van de laatste uitbreidingslocaties van Maastricht. Een nieuw plan waar met name ruimte is voor vrijstaande woningen en vrije kavels.


In het gebied rondom de Hagerstraat worden 10 vrijstaande villa’s ontwikkeld. Voor deze villa's zijn wij op zoek naar belangstellenden die samen met ons, de architect en de aannemer hun droomvilla willen realiseren. In een aantal sessies met de architect en aannemer kunt u uw specifieke woonwensen integreren in de basisontwerpen van deze vrijstaande villa’s. Wij noemen dit concept: De Koper Ontwerpt Mee!  
Oudste Dorp
Aan de stadsrand van Maastricht en omgeven door veel groen ligt een van de oudste wijken van Maastricht; Amby. Opgravingen tonen al aan dat het gebied al meer dan 3000 jaar bewoond wordt. Amby draagt dan ook met recht de bijnaam 'oudste dorp van Nederland'. Amby telt een aanzienlijk aantal kasteeltjes en herenhoeven, waaronder het 17e eeuwse Kasteel Geusselt en het statige Huis Severen. De kerk van Amby, gewijd aan de heilige Walburga, dateert uit 1866. Een fraai contrast met de overblijfselen uit dit rijke verleden vormen de studio's van de Limburgse radio- en televisieomroep L1 en de wereldwijd bekende violist André Rieu.

Alles bij de hand
Een eigen winkelcentrum, een uitgebreid voorzieningenaanbod, diverse horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven maken Amby tot een aantrekkelijke thuisbasis. De wijk is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Heerlen, Valkenburg , Luik of het fraaie Limburgse Heuvelland zijn snel en eenvoudig te bereiken. Het aantrekkelijke stadscentrum van Maastricht ligt op fietsafstand.

Share |
Meer woningen
Meer woningen