Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Overbos, Heemstede Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Overbos, Heemstede

Type: Huur
Plaats: Heemstede
Aantal: 20
Soort: Appartement
Prijs: € 1.520 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Heemstede
Info
Wonen op een toplocatie
Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos wordt een luxe wooncomplex gerealiseerd: Nieuw Overbos. U heeft er alles bij de hand: de gezellige winkels van ‘de Binnenweg’ op loopafstand, het mooie centrum van Haarlem en binnen een kwa...

Volledige omschrijving
Wonen op een toplocatie
Op één van de mooiste stukjes van Heemstede, midden in een prachtig bos wordt een luxe wooncomplex gerealiseerd: Nieuw Overbos. U heeft er alles bij de hand: de gezellige winkels van ‘de Binnenweg’ op loopafstand, het mooie centrum van Haarlem en binnen een kwartiertje bent u op het strand. De plek is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dat is nog eens een échte toplocatie.
 
Thuis in uw huis
De 97 appartementen verdeeld over 3 gebouwen hebben een woonoppervlak vanaf 84 tot en met 176 m2. U heeft de keuze uit 21 verschillende woningtypen, zo is er altijd wel één die bij uw woonwensen past. Alle appartementen hebben een complete Siematic keuken compleet met Siemens inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en separate magnetron en een koelvriescombinatie. De badkamer is uitgevoerd met ligbad, een aparte douche, een dubbele wastafel en tweede toilet.
 
Comfortabel genieten
Alles is comfortabel gelijkvloers en afgewerkt op een niveau dat u waardeert. Het complex beschikt over een warmte-koude installatie, waardoor u in alle seizoenen profiteert van een aangenaam klimaat in uw woning. Buiten hebben alle appartementen een ruim terras. Hier kijkt u uit over het prachtig groene bos. Parkeren kan op uw eigen parkeerplaats in de veilig overdekte parkeergarage onder de woningen, waar meestal een eigen berging is. In Nieuw Overbos bent u echt lekker thuis.
 
Optioneel: zorgservice van Sint Jacob
In Nieuw Overbos kunt u gebruik maken van de zorgservices die zorgverlener Sint Jaocob biedt. Bijvoorbeeld een maaltijdservice, activiteiten en 24 uurs(thuis)zorg. Alles binnen handbereik als het nodig is. En juist dat is een prettig idee. Klik voor meer informatie.

Omgeving
- Woonoppervlakte van ca. 84 t/m 98 m2
- 3-kamerappartementen

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
13-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
09-04-2014 Prijs € 1.330 € 1.520
Meer woningen
Meer woningen