Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Land van Luna Heerhugowaard, Heerhugowaard Powered by Niki
Nieuwbouw:
Land van Luna Heerhugowaard, Heerhugowaard

Type: Koop
Plaats: Heerhugowaard
Aantal: 11
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 294.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heerhugowaard
Info
Het plangebied Land van Luna(Plandeel 4, Stad van de Zon) is gelegen aan de zuidrand van Heerhugowaard, globaal gelegen tussen de Oosttangent en de Jan Glijnisweg nabij het Carré, Stad van de Zon en recreatie gebied Huygendijkbos. Het uitgangspunt voor Land van Luna is het mengen van de woonfunctie met de ...

Volledige omschrijving
Het plangebied Land van Luna(Plandeel 4, Stad van de Zon) is gelegen aan de zuidrand van Heerhugowaard, globaal gelegen tussen de Oosttangent en de Jan Glijnisweg nabij het Carré, Stad van de Zon en recreatie gebied Huygendijkbos. Het uitgangspunt voor Land van Luna is het mengen van de woonfunctie met de recreatieve functies.
Wat Land van Luna zo uniek maakt is de lage dichtheid van bebouwing waardoor er een zeer ruim opgezet- en parkachtige woonomgeving ontstaat. De geplande woningen worden in vijf door groen omzoomde woonvelden gerealiseerd. In deze woonvelden worden geschakelde woningen,  2/1 kap- woningen, vrijstaande woningen en vrije kavels ontwikkeld. Hallokaties 2 zal het leeuwendeel van de ontwikkeling en verkoop van de woningen voor haar rekening nemen
In het ‘Land van Luna” is gekozen voor twee duidelijke uitstralingen in het gebied. Allereerst een centraal open park met daaraan grenzend het schoolgebouw, kinderdagverblijf en de gymzaal bij de entree van dit plandeel. In het verlengde hiervan bevinden zich met geschakelde woningen welke reeds zijn gerealiseerd en qua architectuur voortborduren op de gebouwen bij de entree. Aan de westkant komt mogelijk nog een appartementengebouw.
Als tweede uitstraling komen de bosstroken met daaraan gelegen de woonvelden met 2-onder-1-kap woningen, geschakelde woningen en de vrije kavels. Alle woningen hebben binnen de twee uitstralingen een bijzonder fraaie ligging direct aan de openbare ruimte en profiteren daardoor optimaal van de recreatieve sfeer van het gebied. Aangezien de parkachtige woonvelden slechts vanaf 1 kant bereikbaar zijn voor autoverkeer bevinden deze woningen zich in een rustige straat. In deze autoluwe woonstraten zal er dan ook gebruik worden gemaakt van parkeren in speciale binnengebiedjes of op achtererven.
Het ruim opgezette (open) park is vormgegeven als een groot grasveld. Er bevindt zich tevens een speelheuvel aan de oostzijde van het park welke een hoogte heeft van ca. 9 meter!  Deze garandeert veel speelplezier voor jong en oud.
Het centrale fietspad in de open ruimte is hét recreatieve fietspad van Heerhugowaard-Zuid en verbindt dan ook vrijwel alle deelgebieden binnen Heerhugowaard-Zuid met elkaar. Het fietspad heeft een prominente ligging in het Land van Luna, direct aan het centrale open park.
Op het sportieve vlak kent Heerhugowaard-Zuid naast recreatieve en speelvoorzieningen een groot sportcomplex voor voetbalvereniging Reiger Boys een sporthal en een multifunctioneel sport- en leisurecentrum, de Sport Lagune. Deze voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand van ‘Land van Luna’.

Omgeving
De 2 onder 1 kapwoningen  Parkwoningen type A worden gerealiseerd in de vijf woonvelden van het Land van Luna, waarvan thans het woonveld 1 in de verkoop is.  Deze woningen hebben een unieke ligging aan de rand van de wijk in rustig gelegen, autoluwe hofjes. De woningen hebben een heerlijke, super ruime ac...

Volledige omschrijving
De 2 onder 1 kapwoningen  Parkwoningen type A worden gerealiseerd in de vijf woonvelden van het Land van Luna, waarvan thans het woonveld 1 in de verkoop is.  Deze woningen hebben een unieke ligging aan de rand van de wijk in rustig gelegen, autoluwe hofjes. De woningen hebben een heerlijke, super ruime achtertuin, grenzend aan de voor deze wijk kenmerkende groenstroken. Alle woningen hebben de mogelijkheid om op eigen erf te parkeren.
De woningen beschikken over een straatgerichte keuken en over een ruime tuingerichte woonkamer met schuifpui. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en de badkamer, welke standaard voorzien is van sanitair en betegeling. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping waar u desgewenst nog een tweede kamer kunt maken.
Naast dat de woning standaard al ruim te noemen is, is er voor deze woning een uigebreid wijzigingspakket voorhanden waaronder een uitbreiding van 1,5 tot 3 meter aan de achterzijde en/of een zijuitbouw van 1,5 meter. Het is zelfs mogelijk de gehele woning naar ruim 6 meter te verbreden, waardoor er nog eens 14 m2 aan vloeroppervlakte bijkomt!
3D plattegrondVirtuele plattegrond

Share |
Meer woningen
Meer woningen