Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Saller, Losser Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Saller, Losser

Type: Huur
Plaats: Losser
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 780 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Overijssel | Losser
Info
Zandbergen, Lutterzand of Horsterzand?
In de Saller kan je kiezen uit drie verschillende huur-eengezinswoningen: type Zandbergen (vier woningen), type Lutterzand (vier woningen) en type Horsterzand (zes woningen). De drie woningtypen zijn ruim opgezet en bijzonder geschikt voor jonge ...

Volledige omschrijving
Zandbergen, Lutterzand of Horsterzand?
In de Saller kan je kiezen uit drie verschillende huur-eengezinswoningen: type Zandbergen (vier woningen), type Lutterzand (vier woningen) en type Horsterzand (zes woningen). De drie woningtypen zijn ruim opgezet en bijzonder geschikt voor jonge gezinnen met kinderen. Met drie slaapkamers, een ruime badkamer en een luxe afwerking is het woninggenot optimaal.

Wonen in luxe
In de architectuur is aan alles gedacht om de woningen nèt dat beetje extra te geven. De gevel krijgt een luxe uitstraling, de uitvoering in lichte kleuren metselwerk met donkere accenten. De woningen hebben drie woonlagen; een begane grond met een luxe keuken, een eerste verdieping met een comfortabele badkamer en een (berg)zolder. En daarbij alles is tot in de finesse afgewerkt.

Complete keuken en badkamer
De keuken is compleet. Deze is voorzien van de inbouwapparatuur die je nodig hebt om dagelijks iets lekkers uit de keuken te toveren. Ook de badkamer is afgewerkt met oog voor detail en ingericht met mooi sanitair.

Losser, de schatkamer van Twente

In Losser voel je je dankzij de Twentse gastvrijheid meteen thuis. Je hebt alles binnen handbereik; de dynamiek van de stad ligt om de hoek en rondom Losser vind je rust in een omgeving met veel bos, unieke zandverstuivingen en prachtige heidevelden. De gemeente Losser kent vijf kernen; Losser, Overdinkel, De Lutte, Beuningen en Glane. In dit gebied liggen een aantal historische juweeltjes op steenworp afstand. Een ruim aanbod aan onderwijsvoorzieningen maken het plaatje voor goed wonen voor jonge gezinnen in de gemeente Losser compleet.

Genoeg te doen
In Losser en omgeving is er voor ieder wat wils. Zo vertellen onder meer de oude Martinustoren in het centrum, het historische park Erve Kraesgenberg en het nabijgelegen Duitse Klooster Bardel je van alles over het enerverende verleden van het gebied. Ook aan de actieve inwoner is gedacht. Een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsenpaden leiden je door al het natuurschoon. Een frisse duik nemen in een modern zwembad behoort tevens tot de mogelijkheden. Of ga je liever even lekker de stad in? Enschede, Hengelo en Oldenzaal liggen om de hoek!

De Saller
Aan de noordkant van Losser is het goed toeven in de nieuwe wijk De Saller. Dankzij een hoofdaansluiting naar de N734, die aansluit op de A1, is het gebied ook nog eens perfect bereikbaar. De kavels waarop de huurwoningen zijn gesitueerd hebben uitzicht op wadi’s in een ruime groenstrook.


Omgeving
Zandbergen rijwoning 
› 112 m2 woonoppervlak
› riante woonkamer
› luxe open keuken aan de voorzijde
› 3 slaapkamers
› badkamer met inloopdouche en 2e toilet
› vaste trap naar de zolder
› tuin op het zuidwesten met erf afscheiding

Share |
Meer woningen
Meer woningen