Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Spinnerij Fase II, Ede Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Spinnerij Fase II, Ede

Plaats: Ede
Aantal: 102
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Ede
Info
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle ...

Volledige omschrijving
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle voorzieningen, zoals winkels, recreatie en het centraal station binnen handbereik zijn.
Na het succes van het eerste deelplan -“De Smederij”-, dat grotendeels is verkocht en wordt gerealiseerd, is er recent een start gemaakt met de verkoop van het deelplan "De Spinnerij". Hierin zijn de acht unieke beneden- en acht bovenwoningen, verdeeld over twee kleinschalige karakteristieke woongebouwen, in verkoop genomen. Hierin zijn nog enkele woningen beschikbaar.
 
Op 14 december a.s. van 16.30 tot 19.30 uur vindt vanuit het Informatiecentrum/de modelwoning gelegen aan de Roseboomlaan 28 te Ede, de start verkoop plaats van de overige woningen in "De Spinnerij". Dit keer heeft de koper keuze uit een vrijstaande woning, een - al dan niet geschakelde - twee-onder-een-kapwoning of een eengezinswoning. De prijzen starten bij respectievelijk € 254.900,- voor de geschakelde tweekappers tot € 399.900,- voor een vrijstaande woning.
 
Net als het gerealiseerde deel Op Enka is dit nieuwste stukje ook weer bijzonder ruim en groen van opzet. Nieuwsgierig geworden? Wij begroeten u graag op 14 december a.s.

Share |
Meer woningen
Meer woningen