Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mariakwartier, Utrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mariakwartier, Utrecht

Type: Koop
Plaats: Utrecht
Aantal: 19
Soort: Rijwoning
Prijs: € 242.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Utrecht
Info
Overvecht bruist en er is door veel partijen hard gewerkt om de wijk een enorme boost te geven. Dat is goed gelukt en leuk om te weten, zeker als je plannen hebt om te komen wonen in het jongste lichtpunt in de wijk: Mariakwartier. Een geweldig nieuwbouwplan dat straks zo’n 300 woningen en appartementen ga...

Volledige omschrijving
Overvecht bruist en er is door veel partijen hard gewerkt om de wijk een enorme boost te geven. Dat is goed gelukt en leuk om te weten, zeker als je plannen hebt om te komen wonen in het jongste lichtpunt in de wijk: Mariakwartier. Een geweldig nieuwbouwplan dat straks zo’n 300 woningen en appartementen gaat tellen. De verkoop van 26 moderne koop eengezinswoningen is gestart en de verhuur van zowel de sociale als de vrije sector huurwoningen begint op korte termijn.

Lekker royaal en autovrij
In Mariakwartier komen in totaal 52 eengezinswoningen (koop), 140 vrije sector huurappartementen en 102 sociale huurappartementen. De meeste eengezinswoningen liggen aan de autovrije binnenstraten, waar de kinderen weer ouderwets op straat kunnen spelen. Het zijn ruime moderne woningen op ruime kavels. De huurappartementen liggen in blok C en D en zijn er in diverse soorten en maten. Zo zijn er appartementen met 2 tot 4 slaapkamers, de oppervlaktes variëren van circa 65 tot 130 m². Onder de appartementen blokken zijn parkeerplaatsen

Fase 1 - Blok B
De verkoop van de eerste 26 eengezinswoningen is in volle gang. In 2 maanden tijd is al bijna 60% van de woningen verkocht. De nog beschikbare woningen hebben een woonoppervlakte van circa 138 tot 143 m². De kavels variëren in oppervlakte van circa 127 tot 155 m². Wilt u de ochtend zon in uw tuin of liever dat avondzon, alles is nog mogelijk.

Omgeving
Zie ook de projectwebsite voor volledige verkoopdocumentatie en plattegronden van de woningen!

Blok B - Type A1 - Hoek- en tussenwoning
Bouwnummers 13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24 en 25

In totaal worden er van dit woningtype acht tussenwoningen...

Volledige omschrijving
Zie ook de projectwebsite voor volledige verkoopdocumentatie en plattegronden van de woningen!

Blok B - Type A1 - Hoek- en tussenwoning
Bouwnummers 13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24 en 25

In totaal worden er van dit woningtype acht tussenwoningen gebouwd en vier hoekwoningen, verdeeld over drie woonblokken. De woningen zijn 10 meter lang en hebben drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een lekkere werk-, slaap- of hobbyzolder. De grote L-vormige woonkamer met open keuken grenst aan de diepe achtertuin met eigen houten berging en achterom. Heb je graag de ochtend- of liever de avondzon? Alles is mogelijk! 

Blok B - Type A2 - Tussenwoning
Bouwnummer 2,3,4,5,6,7,89,10 en 11

De tien tussenwoningen van type A2 zijn om en om gespiegeld en vormen het hart van een robuuste rij die oogt als een vestingmuur met kantelen en torens op de hoeken. Het zijn royale gezinswoningen met drie volwaardige slaapkamers en een tuingerichte woonkamer. De zolder is extra royaal dankzij de dakkapel, type A2 heeft een extra hoge zolder. Optioneel kan gekozen worden voor een moderne Bruynzeel keuken met topapparatuur. De woningen in het midden van de rij hebben de diepste tuinen, die gesitueerd zijn op het noordwesten. 

Blok B - Type A3 - Hoekwoning
Bouwnummers 1,12 en 17

Van hoekwoning Type A3 worden er in de eerste fase slechts drie gebouwd. Het zijn bijzonder statige hoekherenhuizen met een lekkere tuin, een zonnige living dankzij de grote zijramen en een overvloed aan ruimte en mogelijkheden. De woning is standaard voorzien van drie prima slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, maar echt bijzonder is de derde verdieping, waar zich nog eens twee volwaardige kamers en een ruime berging bevinden. Een ideaal familiehuis voor grote gezinnen.


Blok B - Type A4 – Hoekwoning
Bouwummer 26

Altijd al op een hoek willen wonen? In het hart van de wijk, maar toch heerlijk rustig. Dan is type A4 echt wat voor jou. Deze royale hoekwoning is een heerlijk gezinshuis van ruim 10 meter lang met een tuingerichte L-vormige woonkamer, een open keuken en drie ruime slaapkamers. De zolder is optioneel eenvoudig uit te breiden door het plaatsen van een dakkapel. Zo creëer je wel heel eenvoudig extra leefruimte voor jou en je gezin. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen