Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Deo Neo - fase 4, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Deo Neo - fase 4, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 550.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Archit...

Volledige omschrijving
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Architecten. De 7 verschillende typen onderscheiden zich in grootte (123-, indeling en oriëntatie.
 
Alle woningen in Deo Neo fase 4 hebben een kenmerkende architectuur. Er is gewerkt met een knipoog naar het verleden om de woningen zo goed mogelijk te laten opgaan in de al bestaande bebouwing.

Omgeving
Bijzonder wonen
Als u bijzonder wilt wonen, is dit de woning voor u! Type Breitner I aan de Breitnerstraat bestaat uit drie opmerkelijke woningen aangezien ze in de lengterichting van de straat zijn gebouwd. Door deze afwijkende ligging beschikt u over een brede, op het westen gelegen tuin, en ...

Volledige omschrijving
Bijzonder wonen
Als u bijzonder wilt wonen, is dit de woning voor u! Type Breitner I aan de Breitnerstraat bestaat uit drie opmerkelijke woningen aangezien ze in de lengterichting van de straat zijn gebouwd. Door deze afwijkende ligging beschikt u over een brede, op het westen gelegen tuin, en krijgt u extra veel licht in de woning. Vanuit onder andere de woonkamer hebt u een prachtig uitzicht op het Joannes de Deo bomenplein dat per jaargetijde een andere aanblik biedt. De diepte van de achtertuin varieert per bouwnummer. De breedte van de woning is 10,2 meter, de diepte 5,7 meter. De gebruiksoppervlakte ligt tussen de 160 en 164 vierkante meter waardoor er sprake is van royaal wonen.
 
Woonkeuken
De keuken is ruim genoeg om de titel ‘woonkeuken’ te kunnen dragen. Daarbij is de keuken gescheiden van de woonkamer. U hebt een trapkast die u kunt gebruiken als extra bergruimte of voorraadkast.
 
Complete badkamer en extra bergruimte
Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over een separaat tweede toilet en u hebt hier uw badkamer, met ligbad, wastafel en douchehoek. Op de tweede verdieping ligt de zogenoemde technische ruimte waar u de aansluiting treft voor de wasmachine. Op zolder heeft u nog extra bergruimte. Ook deze woningen hebben allemaal vijf slaapkamers.
De indeling van de tweede verdieping van bouwnummer 424 is afwijkend. Bouwnummer 422 wordt standaard voorzien van een dakkapel.
 
Keuzevrijheid in raampartijen
Het is mogelijk de kozijnen in de gevel te wijzigen. Zo kunnen bijvoorbeeld de kozijnen met openslaande deuren gewijzigd worden in kozijnen met vast glas. Ook is het mogelijk een keuze te maken voor een vast en draaiend raam in combinatie met metselwerk-steenstrips.
 
-       160 – 164 m2 gebruiksoppervlakte
-       Vloerverwarming als hoofdverwarming
-       Sanitair Villeroy & Boch
-       HansGrohe kranen
-       Hardhouten kozijnen/stompe deuren
-       Vijf slaapkamers
-       Energiezuinig
-       Garage danwel parkeerplaats in stallingsgarage

Share |
Meer woningen
Meer woningen