Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Deo Neo - fase 4, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Deo Neo - fase 4, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 375.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Archit...

Volledige omschrijving
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Architecten. De 7 verschillende typen onderscheiden zich in grootte, indeling en oriëntatie.
 
Alle woningen in Deo Neo fase 4 hebben een kenmerkende architectuur. Er is gewerkt met een knipoog naar het verleden om de woningen zo goed mogelijk te laten opgaan in de al bestaande bebouwing.

Omgeving
Mauveplein
Deze woningen van type Leo Gestel 1 liggen aan het mooie Mauveplein. Uw woning telt twee verdiepingen en heeft een oostelijk gelegen achtertuin waarbij de diepte varieert per bouwnummer. De breedte van de woningen is 5,15 meter, de lengte 9,05 meter. Leo Gestel I heeft een prettige o...

Volledige omschrijving
Mauveplein
Deze woningen van type Leo Gestel 1 liggen aan het mooie Mauveplein. Uw woning telt twee verdiepingen en heeft een oostelijk gelegen achtertuin waarbij de diepte varieert per bouwnummer. De breedte van de woningen is 5,15 meter, de lengte 9,05 meter. Leo Gestel I heeft een prettige open keuken waar u heerlijk kunt koken. Onder de trap in de woonkamer bevindt zich een ruime kast die u kunt gebruiken als extra bergruimte of voorraadkast. De totale gebruiksoppervlakte van dit type woning varieert tussen de 123 en 137 vierkante meter.
 
Slimme ruimte
De woning is efficiënt ingedeeld. Zo bevindt de badkamer zich in het midden van de woning om de ruimte optimaal te benutten. Deze badkamer beschikt over een tweede toilet, een wastafel en een inloopdouche. Op de tweede verdieping is ruimte gereserveerd voor de wasmachine.
Net zoals andere woningen in dit project, kunt u rekenen op vijf slaapkamers. Bijzonder is dat bouwnummer 408 geen schuine kap heeft en dus beschikt over extra tweede etage. Bij dit type wordt bij bouwnummer 406 een garage aangeboden.
 
-       123 – 137 m2 gebruiksoppervlakte
-       Vloerverwarming als hoofdverwarming
-       Sanitair Villeroy & Boch
-       HansGrohe kranen
-       Hardhouten kozijnen/stompe deuren
-       Vijf slaapkamers
-       Energiezuinig
-       Garage danwel parkeerplaats in stallingsgarage

Share |
Meer woningen
Meer woningen