Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Deo Neo - fase 4, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Deo Neo - fase 4, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 465.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Archit...

Volledige omschrijving
Met de verkoop van de volgende 23 woningen is vanaf 1 december de volgende fase in het nieuwbouwproject Deo Neo ingeluid. Deze 23 woningen zijn de eerste van de totaal 45 woningen die in fase 4 worden aangeboden. De 45 woningen zijn gelegen aan de zogenaamde binnenring. Het ontwerp is van Dana Ponec Architecten. De 7 verschillende typen onderscheiden zich in grootte, indeling en oriëntatie.
 
Alle woningen in Deo Neo fase 4 hebben een kenmerkende architectuur. Er is gewerkt met een knipoog naar het verleden om de woningen zo goed mogelijk te laten opgaan in de al bestaande bebouwing.

Omgeving
Uw woning
Type Mesdag aan de Mesdagstraat telt vijf ruime eengezinswoningen. Iedere woning heeft vijf ruime slaapkamers en een gebruiksoppervlakte die varieert tussen de 149 en 152 vierkante meter. Bouwnummer 401 en 405 beschikken over een eigen garage waarin u uw auto kunt parkeren. Alle wonin...

Volledige omschrijving
Uw woning
Type Mesdag aan de Mesdagstraat telt vijf ruime eengezinswoningen. Iedere woning heeft vijf ruime slaapkamers en een gebruiksoppervlakte die varieert tussen de 149 en 152 vierkante meter. Bouwnummer 401 en 405 beschikken over een eigen garage waarin u uw auto kunt parkeren. Alle woningen hebben veel ruimte voor het plaatsen van uw keuken. Er is een trapkast die u als voorraadkast of extra bergruimte kunt gebruiken.
 
De betere badkamer
Verder hebt u de beschikking over een grote badkamer die wordt voorzien van een ligbad en een gescheiden douchehoek waar u heerlijk kunt ontspannen. Bij bouwnummers 401 tot en met 404 is de badkamer aan de achterzijde van de woning geplaatst, bij bouwnummer 405 bevindt de badkamer zich in het midden van de woning. Op de tweede verdieping is een ruime technische ruimte waar u de aansluitmogelijkheden heeft voor de wasmachine.
 
Dakkapel al geplaatst
Bouwnummer 401 is standaard al uitgerust met een dakkapel en biedt bovendien een mooi zicht op het Joannes de Deo bomenplein.
 
Royale tuin
De breedte van de woning is 5,45 meter. De lengte bedraagt 10,25 meter. De royale en vooral diepe achtertuin van uw woning ligt op het oosten.
 
Keuzevrijheid in raampartijen
Het is mogelijk de kozijnen in de gevel te wijzigen. Zo kunnen bijvoorbeeld de kozijnen met openslaande deuren gewijzigd worden in kozijnen met vast glas. Ook is het mogelijk een keuze te maken voor een vast en draaiend raam in combinatie met metselwerk-steenstrips.
 
-       149-152 m2 gebruiksoppervlakte
-       Vloerverwarming als hoofdverwarming
-       Sanitair Villeroy & Boch
-       HansGrohe kranen
-       Hardhouten kozijnen/stompe deuren
-       Vijf slaapkamers
-       Energiezuinig
-       Garage danwel parkeerplaats in stallingsgarage

Share |
Meer woningen
Meer woningen