Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Acht, Amsterdam
Nieuwbouw:
De Acht, Amsterdam

Type: Huur
Plaats: Amsterdam
Aantal: 48
Soort: Appartement
Prijs: € 1.150 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Amsterdam
Info

De Acht: luxe huurappartementen in Amstelkwartier

De verhuur van de appartementen is volop bezig. Zelf ervaren hoe mooi wonen Vrijhuren a/d Amstel is?

Vrij voelen, Vrij zijn, Vrij wonen, Vrij huren aan de Amstel!

In de bocht van de Amstel, op tien minuten fietsen van Car...

Volledige omschrijving

De Acht: luxe huurappartementen in Amstelkwartier

De verhuur van de appartementen is volop bezig. Zelf ervaren hoe mooi wonen Vrijhuren a/d Amstel is?

Vrij voelen, Vrij zijn, Vrij wonen, Vrij huren aan de Amstel!

In de bocht van de Amstel, op tien minuten fietsen van Carré en de Stopera, ontspringt een nieuw grootstedelijk woon- en werkgebied. Luxe appartementen en een jachthaven sieren de oevers van de rivier. Het goed bereikbare Amstelkwartier is de uitgelezen woonomgeving voor iedereen die wil leven in de stad, maar ook rust, ruimte en water nodig heeft.

Maarsen Groep ontwikkelt en bouwt – naar een ontwerp van Pi de Bruijn van de Architekten Cie.- het prachtige moderne gebouw, grenzend aan de Amstelvlietstraat en het park: 'de Acht'. Het bestaat uit vier moderne blokken, variërend in hoogte en kleurnuances. De Acht is vernoemd naar de Holland Acht: de roeiploeg die in 1996 zijn droom waarmaakte. Na jaren van training en vriendschap won de ploeg, tegen alle verwachtingen in, Olympisch goud.

De Acht bestaat uit 109 vrije sector huurappartementen op de begane grond en op de zes verdiepingen. De huurappartementen met privétuin zijn via een eigen entree bereikbaar vanuit de Amstelvlietstraat. De overige huurappartementen worden ontsloten via vier gemeenschappelijke entrees. Alle huurappartementen op de verdiepingen hebben een zeer royaal balkon op het zuid-westen! Sommige zijn daarnaast nog voorzien van een riant dakterras, waar mogelijk met zicht op de Amstel. De bouw van deze 109 luxe, vrije sector appartementen met eigen parkeergarage is inmiddels begonnen.

Vrachtwagens rijden af en aan. Gebouw De Acht verrijst. Volg de bouw van uw nieuwe appartement van dichtbij door deze live te volgen via de diverse webcams op de site van het project De Acht, de-acht.com.

Vrijhuren in de Acht is wonen in een luxe 2 of 3-kamer appartement met een grootte tussen de 80 en 105 m2. De indicatie huurprijzen is circa tussen € 1.075,= en € 1.625,= per maand exclusief parkeerplaats. De woningen zijn vanaf circa begin 2013 gereed om te betrekken.

CZelf wonen met de Amstel aan je voeten?
Wilt u straks op deze plek vrijhuren?
Wonen met de Amstel aan je voeten?

De verhuur start op vrijdag 12 oktober, tijdens het open huis in de modelwoning aan de Amstelvlietstraat 381. U bent daar van 16.00 tot 19.00 uur welkom. U kunt ook op zaterdag 13 oktober komen, tussen 11.00 en 15.00 uur.

Schrijf u nu vrijblijvend in en blijf op de hoogte

Omgeving

Het Amstelkwartier wordt een nieuwe, stedelijk woonwijk op een schitterende locatie aan de Amstel. Hier is straks plaats voor woningen, voorzieningen, winkels, bedrijven en een klimaatneutraal hotel. Als je straks woont in het Amstelkwartier zit je midden in de stad. De Dam of de Nieuwmarkt zijn maar ee...

Volledige omschrijving

Het Amstelkwartier wordt een nieuwe, stedelijk woonwijk op een schitterende locatie aan de Amstel. Hier is straks plaats voor woningen, voorzieningen, winkels, bedrijven en een klimaatneutraal hotel. Als je straks woont in het Amstelkwartier zit je midden in de stad. De Dam of de Nieuwmarkt zijn maar een kwartiertje fietsen. De Amstel, de levensader van de stad, ligt aan je voeten. Het Amstelkwartier ligt in de stad en aan de Amstel. Tussen Oud Zuid en de Watergraafsmeer. Op een steenworp afstand van het centrum en het groene hart. Een ideale ligging voor iedereen die van Amsterdam en omgeving houdt.

Zo is het maar tien minuten fietsen naar theater Carré of de Stopera. Winkelen in de Bijenkorf een kwartiertje, Via het Amstelstation, waar ieder kwartier de intercity naar Utrecht en verder stopt, bereik je ook het centraal station binnen het kwartier met trein of metro. Er ligt ook een metrostation voor de deur: Spaklerweg. De A10 is niet meer dan 2 minuten verwijderd met de auto.

Boodschappen doe je in de Watergraafsmeer of de Rivierenbuurt, en straks in de winkels in de tweede fase Amstelkwartier. De Albert Cuyp, de Dappermarkt en de Biologische markt op de Nieuwmarkt zijn ook binnen handbereik. Terrassen vind je nu al tijdelijk voor de deur bij Kaap Kot, met een geweldig uitzicht op de Amstel. Straks komen er nog enkele horecagelegenheden in de buurt bij. Maar met café Hesp, De IJsbreker en Villa Ruysch en de hippe clubs TrouwAmsterdam en Canvas in de buurt hoef je je hier niet te vervelen.

Maar ook het groene hart ligt voor het grijpen: rust, ruimte en water. t Amstelkwartier ligt aan het hoofd van de Amstelscheg, de 'Groene vinger' die de stad in reikt. Hier is zelfs binnen de ring A10 nog een oase van rust te vinden. Volkstuinen, bos en roeiverenigingen liggen langs de Amstel. Een ideaal gebied om te recreëeren, en toch vlak bij de stad. Het groene hart is letterlijk binnen handbereik. Binnen tien minuten fiets je langs de Amstel door de weilanden richting Ouderkerk en verder. Zo bevindt het Amstelkwartier zich straks op de grens van land en water, van stad en buitenleven. Zo wordt het Amstelkwartier straks een op en top Amsterdamse wijk, voor jong en oud. Midden in het leven van de stad maar toch ook buiten. Alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt vindt u hier.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
24-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
24-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
24-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen