Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Boszoom, Pijnacker Powered by Niki
Nieuwbouw:
Boszoom, Pijnacker

Type: Koop
Plaats: Pijnacker
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 269.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Pijnacker
Info
De wijk Boszoom
Deelgebied Boszoom is één van de vier deelgebieden van Keijzershof, Pijnacker. Boszoom krijgt een groen landschappelijk karakter met een bosachtige sfeer. Dit thema komt voort uit de ligging aan de Groenblauwe slinger, die ten zuiden van de wijk, aan de overkant van de...

Volledige omschrijving
De wijk Boszoom
Deelgebied Boszoom is één van de vier deelgebieden van Keijzershof, Pijnacker. Boszoom krijgt een groen landschappelijk karakter met een bosachtige sfeer. Dit thema komt voort uit de ligging aan de Groenblauwe slinger, die ten zuiden van de wijk, aan de overkant van de N470 loopt. De groene sfeer die daar ontstaat, wordt in Boszoom voortgezet.

De groene chique sfeer wordt sterk bepaald door het aan te leggen groen in de randen van de wijk en de inrichting van de woonstraten. De overgangen openbaar - prive en de architectonische vormgeving van de woningen moeten deze lommerrijke en statige sfeer versterken. Daarnaast is de wijk op loopafstand gelegen van het centrum van Keijzershof met alle benodigde voorzieningen waaronder winkel-, zorg- en speelvoorzieningen.

Uw woonwensen centraal
Het bijzondere van Boszoom is dat bij de ontwikkeling van de wijk en de woningen uw woonwensen centraal staan. In de eerste fase van Boszoom krijgt u de kans om actief mee te denken over uw uiteindelijke droomwoning door middel van interactieve workshops waarin we samen met u zowel de woonomgeving als de woningen vormgeven.

Woningprijzen en planning
Omdat de ontwikkeling van de woningen in de komende maanden op basis van workshops plaatsvindt, is het nog niet mogelijk om voor de diverse woningtypes een VON-prijs vast te stellen. Een indicatie van de prijzen per woningtype zijn hieronder weergegeven; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Rij- en hoekwoningen Hof
(€ 255.000 - € 265.000 / 125-130 m² gbo / kavel 125-135 m²)

Rij- en hoekwoningen Boslaan
(€ 275.000 - € 310.000 / 120-125 m2 gbo / kavel 140-235 m²)

2-onder-één-kapwoningen Boslaan
(€ 365.000 - € 385.000 /  130-135 m² gbo / kavel 250-290 m²)

2-onder-één-kapwoningen Boskreek
(€ 425.000 -  € 450.000 / 130-145 m² gbo / kavel 280-390 m²)

Vrijstaande woningen Boskreek
(€ 550.000 - € 675.000 / 145-160 gbo / kavel 410-475 m²)
Gaandeweg het ontwikkelingsproces zullen de woningprijzen duidelijker worden.

De verkoop van (een deel van) de eerste fase van Boszoom start naar verwachting in het vierde kwartaal van 2012. Bij een goedlopende verkoop start de bouw in het derde kwartaal van 2013. Uitgaande van ca. 1,5 jaar bouwtijd kunnen de eerste woningen dan eind 2014 worden opgeleverd.

Duurzaam
Het bijzondere van de woningen in deze fase is dat deze  duurzaam en energiezuinig zijn ontworpen en beschikken over duurzame materialen en installaties.

Omgeving
Woningtype Rode Beuk zijn royale eengezinshuizen, die tezamen een 4 kapper vormen. In de eerste fase bevinden zich twee 4 kappers, in totaal 8 huizen. De typische jaren '30 architectuur van het Hollandse huis komt hier goed tot zijn recht. Het zijn statige huizen in traditionele bouwstijl maar met oog ...

Volledige omschrijving
Woningtype Rode Beuk zijn royale eengezinshuizen, die tezamen een 4 kapper vormen. In de eerste fase bevinden zich twee 4 kappers, in totaal 8 huizen. De typische jaren '30 architectuur van het Hollandse huis komt hier goed tot zijn recht. Het zijn statige huizen in traditionele bouwstijl maar met oog voor detail.

De 4 kapper zorgt voor een divers straatbeeld. Zo vind met onder één dak een tussenhuis, een hoekhuis en een speciaal hoekhuis. Het speciale hoekhuis heeft een dwarskap aan de voorzijde van de woning, wat dit huis een bijzondere look meegeeft. Alle huizen liggen op ruime kavels met diepe zonnige achtertuinen, waar u volop kunt genieten.


Share |
Meer woningen
Meer woningen