Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Croon, Den Bosch Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Croon, Den Bosch

Type: Koop
Plaats: Den Bosch
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 449.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Den Bosch
Info
Omgeving
Hofmeesterstraat 58 
De Croon, een sfeervol ontwerp van Adolfo Natalini, gaat aan wonen in het Paleiskwartier een Italiaans tintje geven.  

Zeer groot topappartement met twee balkons.
Dit unieke op het westen gelegen topappartement biedt u een scala aan mogelijkheden.  

Volledige omschrijving
Hofmeesterstraat 58 
De Croon, een sfeervol ontwerp van Adolfo Natalini, gaat aan wonen in het Paleiskwartier een Italiaans tintje geven.  

Zeer groot topappartement met twee balkons.
Dit unieke op het westen gelegen topappartement biedt u een scala aan mogelijkheden.  

Omschrijving appartement 
Middels lift komt u op de 6e verdieping direct tegenover uw voordeur uit. U betreedt uw appartement via de zeer ruime entree. Via de half-open keuken komt u in de riante woonkamer (ca 55 m²) met dakterras (16 m²). Aan de binnentuin zijde vindt u de halfopen keuken welke ligt aan uw 2e terras (ca 18 m²).  Voor de keukenopstelling is een stelpost opgenomen van € 5.000. 

Het appartement beschikt daarnaast over 2 ruime slaapkamers, een separaat toilet, 2 badkamers en 2 binnenbergingen. Hoofdslaapkamer heeft directe toegang tot de hoofdbadkamer, welke is voorzien van dubbele wastafel, toilet, douche en bad. Slaapkamer 2 heeft ook een eigen badkamer, met douche en wastafel. Beide badkamers en toilet zijn betegeld met luxe tegelwerk in antraciet/grijs en wit. 

In de onderliggende stallingsgarage heeft u een eigen berging tot uw beschikking. Genoemde koopsom is inclusief het gebruiksrecht van een parkeerplaats in de parkeerkelder. 

Het Paleiskwartier 
De ligging is uniek: het Paleiskwartier grenst aan het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, dichtbij de natuur en op loopafstand van het Centraal station. Kortom een zeldzame combinatie van het comfort van nieuwbouw en de sfeer van een historische binnenstad om de hoek. De westzijde van het Centraal station in ‘s-Hertogenbosch is de afgelopen jaren veranderd in een levendig, nieuw stadscentrum. Het Paleiskwartier zal straks bestaan uit circa 2.000 woningen, 180.000 m2 kantoor en nog eens 40.000 m2 bestemd voor horeca, winkels, cultuur en een hotel. 

In het Paleiskwartier ben je om te wonen, werken, studeren, winkelen en ontspannen. Er is altijd wat te doen. Bovendien bevindt de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch zich praktisch om de hoek. Naar de film, een terrasje pakken, winkelen, het café induiken of lekker uit eten gaan: de binnenstad is altijd dichtbij! Typerend voor de wijk is het comfort, de privacy, het rustgevende groen en de centrale waterpartij. Deze vijver wordt het bruisende hart. Daar komen allerlei publieks-voorzieningen zoals winkeltjes, terrasjes en sportvoorzieningen. Onder het waterbassin is een openbare parkeergarage voor circa 1.070. 

Uitstekende bereikbaarheid
Eén van de voordelen van het Paleiskwartier is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt direct aan het Centraal Station: het hart van het openbaar vervoer. Bovendien bevinden zich op enkele autominuten de doorgaande randwegen van ’s-Hertogenbosch. Door de nieuwe Randweg wordt de bereikbaarheid en toegankelijkheid van het Paleiskwartier verder vergroot. 

Wonen in het Paleiskwartier
De combinatie van schoonheid, ruimte en luxe maakt het wonen in het Paleiskwartier tot een bewust beleefde ervaring.

Share |
Meer woningen
Meer woningen