Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lot in Noord, fase 1, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lot in Noord, fase 1, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 10
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Lot is zó 2013
Lot in Noord is helemaal van deze tijd. De architectuur is strak en modern, je kunt het huis aanpassen aan jouw woonwensen én de v.o.n.-prijzen zijn helemaal van nu. Scherp!

Lot kiest voor Noord. En jij?
Noord is dé woonplek voor Amsterd...

Volledige omschrijving
Lot is zó 2013
Lot in Noord is helemaal van deze tijd. De architectuur is strak en modern, je kunt het huis aanpassen aan jouw woonwensen én de v.o.n.-prijzen zijn helemaal van nu. Scherp!

Lot kiest voor Noord. En jij?
Noord is dé woonplek voor Amsterdammers die de stad niet willen verlaten, maar wel kiezen voor ruimte, rust en een betaalbaar huis. In Noord heb je alles dichtbij van fun tot festival, van winkels tot sport- en recreatiemogelijkheden. Noord is dorps, groen en upcoming, Noord is een slimme keuze.

Lot biedt
Je vindt Lot straks in de Banne, deelgebied Kadoelerbreek. Het woonplan bestaat uit 98 nieuwe koopwoningen in drie verschillende woningtypes. Hier kun je wonen in een tweekapper een eengezinswoning of een appartement. De 98 woningen worden gefaseerd verkocht. In de eerste fase heb je de keuze uit:
·         23 appartementen vanaf circa € 140.000,- v.o.n.
·         10 eengezinswoningen vanaf circa € 199.000,- v.o.n.
·         6 tweekappers vanaf cira € 240.000,- v.o.n. 

Hoe wil jij wonen? Vertel het lot
De eengezinswoningen en tweekappers worden aangeboden in maatje ‘L’, maar vraagt jouw gezinssituatie, leefstijl of woonwens om een maatje meer, dan zijn de woningen uit te breiden naar een XL- of een XXL-variant. Door middel van een achteruitbouw of een extra woonlaag maak je je huis helemaal  ‘op maat’.

Omgeving
Huisje, boompje, Lot
Op zoek naar een heerlijk eengezinshuis met tuin, omdat je toe bent aan een volgende stap in je wooncarriere? De eengezinswoningen in Lot zijn 102 m2 groot en hebben standaard 3 slaapkamers en een tuin met berging. Behoefte aan meer ruimte of wil je een andere indeling? Geen probl...

Volledige omschrijving
Huisje, boompje, Lot
Op zoek naar een heerlijk eengezinshuis met tuin, omdat je toe bent aan een volgende stap in je wooncarriere? De eengezinswoningen in Lot zijn 102 m2 groot en hebben standaard 3 slaapkamers en een tuin met berging. Behoefte aan meer ruimte of wil je een andere indeling? Geen probleem. Lot heeft diverse uitbreidingsvarianten en indelingsopties voor je uitgedacht. Je kunt uitbouwen en opbouwen naar hartenlust.

Share |
Meer woningen
Meer woningen