Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Spinnerij Fase II, Ede Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Spinnerij Fase II, Ede

Type: Koop
Plaats: Ede
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 286.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ede
Info
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle ...

Volledige omschrijving
De Spinnerij
In Ede aan de rand van de Veluwe, tegen het oude centrum van Ede, wordt het Enka-terrein ontwikkelt tot een hoogwaardige woonwijk met voorzieningen. Een centraal gelegen plek met een rijke historie en karakter. Hier kunt u wonen met de Veluwe als achtertuin, terwijl alle voorzieningen, zoals winkels, recreatie en het centraal station binnen handbereik zijn.
Na het succes van het eerste deelplan -“De Smederij”-, dat is verkocht en is gerealiseerd, is er recent een start gemaakt met de bouw van het deelplan "De Spinnerij". De koper keuze uit een vrijstaande woning, een - al dan niet geschakelde - twee-onder-een-kapwoning of een eengezinswoning. Net als het gerealiseerde deel Op Enka is dit nieuwste stukje ook weer bijzonder. Met oog voor detail, respect voor de historie, ruim van opzet en gevarieerd. De bouw is in volle gang. 
 
Wij begroeten u graag in onze modelwoning aan de Roseboomlaan 28 te Ede. Elke zaterdag van 10-12 uur. Uiteraard maken wij ook graag een persoonlijke afspraak op een voor u geschikt moment!
 
Wonen op Enka CV
 
kijk voor de laatste stand van zaken op:

 
facebook:

 
 

Omgeving
Geschakelde twee-onder-één-kapwoningen
 
Langs de brede entree naar het hof van "De Spinnerij" liggen deze grote geschakelde twee-onder- één-kapwoningen van ca. 175 m2, voorzien van een eigen parkeerplaats.
Grote dakoverstekken, luiken en een zijentree kenmerken dit heerlijke gezin...

Volledige omschrijving
Geschakelde twee-onder-één-kapwoningen
 
Langs de brede entree naar het hof van "De Spinnerij" liggen deze grote geschakelde twee-onder- één-kapwoningen van ca. 175 m2, voorzien van een eigen parkeerplaats.
Grote dakoverstekken, luiken en een zijentree kenmerken dit heerlijke gezinshuis met tuin.
 
Indeling:
·         lichte, ruime entree met mogelijkheid voor garderobe, toilet en meterkast
·         woonkamer (ca. 40 m2) met een breedte van ca. 7,5 mtr. en openslaande deuren naar  de diepe tuin voorzien van een tuinberging
·         trap naar eerste verdieping voorzien van trapkast
·         keuken annex eetkamer aan de voorzijde van ca. 11 m2
·         verdieping: 3 slaapkamers van resp. 15 m2, 14m2 en 11 m2
·         grote badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, inloopdouche en separaat 2e toilet (Villeroy en Boch)
·         vaste trap naar de 2e verdieping waar zich een zolder bevindt van ca. 26 m2, voorzien van een technische ruimte (t.b.v. de MV/CV)  geschikt voor diverse indelingen, zoals een prachtige hobbyruimte of 5e/6e slaapkamer

Share |
Meer woningen
Meer woningen