Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Happy Energy Huis (Polderweijde fase 6), Obdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Happy Energy Huis (Polderweijde fase 6), Obdam

Type: Koop
Plaats: Obdam
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Obdam
Info
Gezond en Energiezuinig Wonen! Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkelingen voor het Happy Energy Huis, het nieuwe woningaanbod in Polderweijde.

8 twee-onder-één-kapwoningen en 7 gelijkvloersewoningen worden ontwikkeld volgens dit principe waarbij energiebesparing en comfort de belangr...

Volledige omschrijving
Gezond en Energiezuinig Wonen! Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkelingen voor het Happy Energy Huis, het nieuwe woningaanbod in Polderweijde.

8 twee-onder-één-kapwoningen en 7 gelijkvloersewoningen worden ontwikkeld volgens dit principe waarbij energiebesparing en comfort de belangrijkste uitgangspunten zijn.

In deze woningen kunt u straks wonen zonder dat er veel onnodige installaties in de woningen worden toegepast. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op het energieverbuik in uw woning. Daarnaast worden de woningen gerealiseerd met een goed isolerende gevel en dak. Hiermee blijft woning in de zomer heerlijk koel en in de winter comfortabel warm. Door middel van grote glasoppervlakten wordt warmte in de woning verkregen en ervaart u zeer veer daglicht in uw woning.
Als gevolg van de lage energielasten zijn de woonlasten beperkt. U woont in deze huizen met aanzienlijke lagere woonlasten dan in bijvoorbeeld een jaren 90 woning.

Omgeving
De twee-onder-een kapwoning maakt uiterst slim gebruik van het zonlicht. Het zonneportaal met veel glas aan de voorzijde van de woning zorgt voor licht- en warmtetoetreding. De lamellen voor het glas zijn zo ontworpen dat te veel zon in de zomer wordt geweerd en de benodigde zon in de winter wordt doorgela...

Volledige omschrijving
De twee-onder-een kapwoning maakt uiterst slim gebruik van het zonlicht. Het zonneportaal met veel glas aan de voorzijde van de woning zorgt voor licht- en warmtetoetreding. De lamellen voor het glas zijn zo ontworpen dat te veel zon in de zomer wordt geweerd en de benodigde zon in de winter wordt doorgelaten. Naast het slimme en energiezuinige binnenklimaat maken de ruime woonkamer en keuken, de drie slaapkamers, mogelijkheden op de zolderverdieping en de tuin, de woning uiterst comfortabel.
Met uitzondering van bouwnummers 11 en 12 zijn de woningen voorzien van een standaard garage.

Het Happy Energy Huis kenmerkt zich door lage woonlasten!*

* De vermelde woonlast (energie + hypotheek) is onder voorbehoud indicatief per maand in 2013, op basis van netto
annuitaire hypotheeklast, uitgaande, 42% inkomstenbelasting en een 10-jaars rente van 4,6%, en een gemiddeld
energieverbruik.

Share |
Meer woningen
Meer woningen