Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mouterijnoort, Wageningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mouterijnoort, Wageningen

Type: Huur
Plaats: Wageningen
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 910 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Wageningen
Info
Mouterijnoort
Bijna anderhalve eeuw lang bierhistorie is te vinden aan de Churchillweg in Wageningen. In de nieuwe opzet voor de woonwijk Mouterijnoort is het historische karakter van het gebied nog altijd zichtbaar. Deels is de mouterij gerestaureerd, met behoud van de oorspronkelijk...

Volledige omschrijving
Mouterijnoort
Bijna anderhalve eeuw lang bierhistorie is te vinden aan de Churchillweg in Wageningen. In de nieuwe opzet voor de woonwijk Mouterijnoort is het historische karakter van het gebied nog altijd zichtbaar. Deels is de mouterij gerestaureerd, met behoud van de oorspronkelijke elementen. En ook de nieuwbouw die erbij is gekomen, haalt de inspiratie uit het verleden. Traditionele details geven de woningen een onmiskenbare charme mee, de charme van weleer. Die uitstraling is ook heel herkenbaar voor De Ambacht; één van de drie deelplannen van Mouterijnoort waar ons huuraanbod is gebouwd.

Wil je meer informatie over de wijk, ga dan naar

De Ambacht
De Ambacht is de locatie van de vroegere Ambachtschool (LTS). Straatnamen verwijzen naar de voormalige bestemming van de ruimte; Vakwerkstraat, Ambachtstraat en Nijverheidstraat. Heerlijk wonen is het er, op loopafstand van de gezelligheid die Wageningen bekend heeft gemaakt!
 
Extra sfeervol wonen in uw eigen hof
De woningen staan gegroepeerd rond een grote buitenplaats, een hof. Die hofjes creëren een heel intieme sfeer. Het is de sfeer die het gehele plan ademt. De straten zijn autoluw, het groen van de natuur is de dominante kleur buiten. En binnen die hofjes hebben kinderen de tijd van hun leven. Dat maakt huren in Mouterijnoort heel aantrekkelijk voor gezinnen met jonge kinderen. Heerlijk onbezorgd buiten spelen in de beslotenheid van een hof: waar vind je dat nog in deze tijd?

Hoe wil je wonen?
In alle gevallen beschik je over een ruime woonoppervlakte van 113 vierkante meter of meer. Alle woningen hebben een Bruynzeel keuken in parallel- of hoekopstelling met Siemens inbouwapparatuur en luxe badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. 
 
Een aantal woningen in het plan valt op door de extra´s. Zeven huiskamers zijn flink uitgebouwd aan de achterzijde. Er zijn woningen met een vierde slaapkamer. En wil je een hoekwoning, dan is er de mogelijkheid een woning met garage te kiezen. Tuinplezier blijft er genoeg over. 

Begin mei zijn alle woningen verhuurklaar!

 
 

Omgeving
  • 4 slaapkamers
  • Bruynzeel keuken in hoekopstelling met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe badkamer met ligbad en aparte douchegelegenheid
  • Berging in achtertuin

Share |
Meer woningen
Meer woningen