Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Binnentuinen van Noord, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Binnentuinen van Noord, Amsterdam

Plaats: Amsterdam
Aantal: 42
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Binnentuinen van Noord

Eigentijdse eengezinswoningen in Amsterdam-Noord, met een tuin, uitbreidingsmogelijkheden en opties voor de indeling en afwerking. Stadgenoot ontwikkelt in de Waterlandpleinbuurt (de nieuwe naam van Nieuwendam-Noord), 'de Binnentuinen van Noord'...

Volledige omschrijving
De Binnentuinen van Noord

Eigentijdse eengezinswoningen in Amsterdam-Noord, met een tuin, uitbreidingsmogelijkheden en opties voor de indeling en afwerking. Stadgenoot ontwikkelt in de Waterlandpleinbuurt (de nieuwe naam van Nieuwendam-Noord), 'de Binnentuinen van Noord'.

In de Binnentuinen van Noord komen eengezinswoningen vanaf 108 m² met een eigen tuin, uitbreidingsmogelijkheden en diverse opties voor de indeling en afwerking van de woningen. De woningen liggen rondom gemeenschappelijke groene hoven met oude bomen; deze blijven behouden voor de Binnentuinen van Noord. De invulling van de gemeenschappelijke binnentuin wordt bepaald samen met de toekomstige bewoners.

De richtprijs voor de koopwoningen is circa € 215.000 v.o.n. inclusief afgekochte erfpacht voor 50 jaar. Dat betekent veel woning voor een scherpe prijs. Laat u de woning casco opleveren, dan krijgt u ruim € 20.000 korting.

Geef uw mening!

Hoe de huizen in project De Binnentuinen van Noord precies worden, is nog niet bekend. Stadgenoot wil daarover uw mening horen. Heeft u interesse in dit project? Doe dan mee met de enquête op de projectsite . In maart evalueert Stadgenoot de uitkomsten. Die worden in de huidige plannen verwerkt.

Meer informatie
Interesse?
Vul het in op de website.
U kunt ook direct contact opnemen met de consumentenmanager van de Binnentuinen van Noord. Wij beantwoorden graag uw vragen.
T: 020 - 511 88 00
E:
F:

Share |
Meer woningen
Meer woningen