Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Oker 1 - type Eenkoorn, De Kwakel
Nieuwbouw:
De Oker 1 - type Eenkoorn, De Kwakel

Type: Koop
Plaats: De Kwakel
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 350.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | De Kwakel
Info

De nieuwe wijk De Oker ligt op een unieke plek. Prachtig in het polderlandschap bij het dorp De Kwakel, omringd door water, lucht en groen. de wijk wordt ruim van opzet met brede straten, open ruimtes en veel water. In en rond de Oker heeft u alles. De gezelligheid van een dorp, het comfort van de stad ...

Volledige omschrijving

De nieuwe wijk De Oker ligt op een unieke plek. Prachtig in het polderlandschap bij het dorp De Kwakel, omringd door water, lucht en groen. de wijk wordt ruim van opzet met brede straten, open ruimtes en veel water. In en rond de Oker heeft u alles. De gezelligheid van een dorp, het comfort van de stad en de groene ruimte van de polder. Bijzonder is de grote variatie in woningtypes. Zo zijn er traditionele woningen in diverse prijscategorieën, kenmerkende hoekwoningen met dwarskap, fraaie twee-onder-een-kapwoningen en unieke vrijstaande woningen.

 

In De Oker fase 1 is momenteel nog een 2/1-kapwoningen te koop.

 

Woningtype Eenkoorn (bouwnummer 24)
Deze twee-onder-een-kapwoning met aangebowude gemetselde garage heeft door zijn kenmerkende kapvorm en erker in de voorgevel een geheel eigen gezicht. Vanuit de entree bereikt u de woonkamer met aansluitend de open woonkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers waarvan een met dakkapel. In het midden van de woning ligt de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche en wastafel.Tevens bevindt zich op 1e verdieping een separaat 2e toilet. De ruime zolder biedt u diverse indelingsmogelijkheden.

De woning is gelegen aan de zuidrand van het plangebied en heeft aan de achterzijde uitzicht over het water.

 

Woonoppervlakte circa 133 m²

Omgeving

De Kwakel, vroeger Quackel, is sinds 1567 onderdeel van de gemeente Uithoorn. De inwoners van het dorp houden er een bruisend verenigingsleven op na en organiseren veel activiteiten. Het dorp is niet groot, maar wel van bijna alle gemakken voorzien. Ook wat scholen betreft hoeft u het niet ver te zoeken...

Volledige omschrijving

De Kwakel, vroeger Quackel, is sinds 1567 onderdeel van de gemeente Uithoorn. De inwoners van het dorp houden er een bruisend verenigingsleven op na en organiseren veel activiteiten. Het dorp is niet groot, maar wel van bijna alle gemakken voorzien. Ook wat scholen betreft hoeft u het niet ver te zoeken: De Kwakel beschikt over basisschool De Zon maar ook de Brede School in de Legmeer-West en de basisscholen in Meerwijk-West zijn niet ver weg. In Uithoorn bevindt zich bovendien voortgezet onderwijs, van VMBO tot en met Gymnasium. In en om De Oker is voor sportliefhebbers heel veel te doen. De grootste sportvereniging van De Kwakel is KDO en in Uithoorn, aan de rand van De Kwakel, bevindt zich Health Club Amstelhof. Verder vindt u, op 5 minuten lopen, hockeyclub Qui Vive.

Share |
Meer woningen
Meer woningen