Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fregat, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Fregat, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 10
Soort: Rijwoning
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Kracht van IJburg
Is het de rust, het water, het hippe? Veel Amsterdammers die ruimer wilden wonen, kozen voor IJburg en willen er nu nooit meer weg. Dat snappen we. IJburg is uniek. Typisch Amsterdam, maar wel op een eigen manier. Dit stoere eiland heeft het allemaal: van hippe wi...

Volledige omschrijving
De Kracht van IJburg
Is het de rust, het water, het hippe? Veel Amsterdammers die ruimer wilden wonen, kozen voor IJburg en willen er nu nooit meer weg. Dat snappen we. IJburg is uniek. Typisch Amsterdam, maar wel op een eigen manier. Dit stoere eiland heeft het allemaal: van hippe winkels, gezellige horeca tot water en groen. Werken, school, recreëren en wonen gaan perfect samen. Ondernemers en bewoners hebben zich gesetteld en zijn ondertussen echte IJburgers geworden. En juist deze creatieve mensen met lef geven IJburg steeds meer karakter en sfeer. U straks ook? Neemt u de stap naar een nieuw huis? Een huis met het gemak van een eigen parkeerplaats, een lekkere tuin en alle ruimte rondom? Op IJburg woont u net even buiten de drukte van de stad, maar wel met alles binnen handbereik.

Kom thuis op IJburg
IJburg ligt aan de oostkant van Amsterdam en bestaat uit zes eilanden, verdeeld in 67 blokken. Haveneiland is het grootste van de zes eilanden en op de kop ligt Land in Zicht. Hier is echt het mooiste voor het laatst bewaard.
De unieke ligging bij het IJmeer benadrukt het vrije eilandgevoel dat IJburg iedereen geeft. De IJburglaan is de verkeersader van het Haveneiland. Via deze weg bereikt u zo de ring A10. Maar u kunt IJburg ook verlaten via de oostzijde, waardoor u vlot op de A1 en de A9 bent. Met de auto is Land in Zicht goed bereikbaar. Zoeken naar een parkeerplaats is voorgoed verleden tijd. Uw auto parkeert u op uw eigen terrein.

Wilt u de auto een dag laten staan? Weet dan dat het openbaar vervoer op IJburg prima geregeld is. Tram 26 rijdt rechtstreeks en binnen twintig minuten naar het Centraal Station van Amsterdam.

Omgeving
Een goed ontwerp daar profiteert u van!
Het zoeken naar een parkeerplaats is daarmee voorgoed verleden tijd. Vanaf de parkeerplaats heeft u toegang tot de handige berging en de zonnige achtertuin op het zuidoosten of noordoosten. De tuin is aan de achterkant al voorzien van een houten...

Volledige omschrijving
Een goed ontwerp daar profiteert u van!
Het zoeken naar een parkeerplaats is daarmee voorgoed verleden tijd. Vanaf de parkeerplaats heeft u toegang tot de handige berging en de zonnige achtertuin op het zuidoosten of noordoosten. De tuin is aan de achterkant al voorzien van een houten hekwerk met deur, wat bijdraagt aan een stukje privacy in uw eigen tuin. Lichttoetreding bepaalt in grote mate de sfeer in huis. De woningen in Fregat hebben een heerlijk lichte woonkamer. De achtergevel op de begane grond is grotendeels uit glas opgetrokken en voorzien van een dubbele schuifpui, waardoor de tuin en de woonkamer als het ware in elkaar over lijken te lopen.

De ruime keuken biedt diverse indelingsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een hoekopstelling of een keuken in het midden van de woning. De woningen hebben geen schuine kap, waardoor ook de 2e verdieping volledig gebruikt kan worden. In totaal zijn er vier slaapkamers, waarvan er één een eigen balkon heeft. Net dat beetje extra. Dat maakt Fregat nu zo verrassend leuk!

De riante eengezinswoningen zijn in basis bijna 10 meter diep en hebben een woonoppervlakte van ruim 117 m². U heeft hier dus al alle ruimte om invulling te geven aan uw woonwensen. Bij het ontwerp van deze woningen is goed nagedacht over de wensen en eisen van toekomstige kopers. Een woning moet mooi zijn om te zien, maar het gebruiksgemak is minstens zo belangrijk. Zo is er overal in huis comfortabele vloerverwarming, waardoor u geen last heeft van ontsierende en ruimte-innemende radiatoren. Verder is er achter de woning een privéopstelplaats voor de auto ontworpen.

De pluspunten van Fregat op een rij:

+ Ruim 117 m² woonoppervlakte
+ Grote woonkamer met mooie dubbele schuifpui
+ 4 slaapkamers
+ Vloerverwarming als hoofdverwarming
+ Complete keuken
+ Badkamer met douche, wastafel en 2de vrijhangend toilet
+ Privé parkeerplaats
+ Prijs € 299.000,- v.o.n. obv 50 jaar afgekochte erfpacht

Share |
Meer woningen
Meer woningen