Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oranjenassaukades - Eiteren, IJsselstein Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oranjenassaukades - Eiteren, IJsselstein

Type: Koop
Plaats: IJsselstein
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 319.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | IJsselstein
Info
Welcome Home....
Oranje Nassaukades is gelegen aan de rand van het oude stadscentrum van IJsselstein. Dit historische stadshart en de sferen van de Hollandse IJssel bepalen het karakter voor een nieuwe, aantrekkelijke woonomgeving. Jonge stellen vinden hier straks een fijne woonomgevi...

Volledige omschrijving
Welcome Home....
Oranje Nassaukades is gelegen aan de rand van het oude stadscentrum van IJsselstein. Dit historische stadshart en de sferen van de Hollandse IJssel bepalen het karakter voor een nieuwe, aantrekkelijke woonomgeving. Jonge stellen vinden hier straks een fijne woonomgeving maar ook levensgenieters, ouderen en gezinnen met kinderen kunnen hier uitstekend terecht. De diverse voorzieningen liggen op loopafstand. Het centrum van IJsselstein wordt gecombineerd met een sfeervol woonmilieu waar water, oude grachten, terrassen en tuinen samen de buitenruimte vormen. De voordelen van beide elementen...Dat wordt wonen in Oranje Nassaukades.
Het plandeel Eiteren binnen dit project bestaat in zijn totaliteit uit 28 herenhuizen, 4 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 2 riante halfvrijstaande villa's.

Omgeving
De zeven herenhuizen van type H1 bieden veel leefruimte. Onder het terras is ruimte voor twee parkeerplaatsen. Op de begane grond vindt u een royale leefkeuken en een inpandige berging. Bovendien zijn er opties voor een houten buitenberging en/of buitenkeuken. De trap voert naar een immense woonkamer over ...

Volledige omschrijving
De zeven herenhuizen van type H1 bieden veel leefruimte. Onder het terras is ruimte voor twee parkeerplaatsen. Op de begane grond vindt u een royale leefkeuken en een inpandige berging. Bovendien zijn er opties voor een houten buitenberging en/of buitenkeuken. De trap voert naar een immense woonkamer over de gehele eerste verdieping. Hier is het mogelijk een vide te realiseren, die de woonkamer en leefkeuken met elkaar in verbinding brengt. Een schuifpui biedt toegang tot het riante, betonnen terras met optioneel een sfeervolle pergola. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer en een tweede berging.
Breedte 5,40 meter - Totale woonoppervlakte ca. 160 m² - Leefkeuken van ca. 29 m² - Woonkamer van ca. 50 m² - Twee bergruimtes - Drie slaapkamers van ca. 7,9 en 16 m² - Complete badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel - Separaat tweede toilet - Terras van ca. 35 m² - Twee eigen parkeerplaatsen onder het terras.

Share |
Meer woningen
Meer woningen