Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Loovelden, Huissen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Loovelden, Huissen

Type: Huur
Plaats: Huissen
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 895 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Gelderland | Huissen
Info
Loovelden
Loovelden is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een dorps karakter. Het ligt tegen het historische centrum van Huissen in de gemeente Lingerwaard. Vanuit de hele wijk zie je de kerktoren van Huissen, een zichtbare koppeling met het stadje. Door de hele buurt komen grote wa...

Volledige omschrijving
Loovelden
Loovelden is een ruim opgezette nieuwbouwwijk met een dorps karakter. Het ligt tegen het historische centrum van Huissen in de gemeente Lingerwaard. Vanuit de hele wijk zie je de kerktoren van Huissen, een zichtbare koppeling met het stadje. Door de hele buurt komen grote waterpartijen. Wonen in een groene en waterrijke nieuwbouwwijk en dichtbij voorzieningen. Tegenover de huurwoningen ligt het Medisch Centrum en om de hoek van Brede basisschool, naschoolse opvang en peuterspeelzaal. Centraal in de wijk ligt het Loopark. Ideaal speelterrein voor kinderen en om zomers te genieten van een picknick.

Ligging
Loovelden ligt op 5 minuten afstand van afrit Huissen op rijksweg N325 (Arnhem-Nijmegen). Vanuit Loovelden is Huissen, met gezellige winkeltjes en een markt, lopend of met de fiets te bereiken. Met de auto ben je binnen een kwartier in Arnhem. Via de N325 is Nijmegen snel bereikbaar, de A15 brengt je naar Den Bosch en de rest van Nederland.

Woningen
Aan de Plaza liggen de 20 luxe huurwoningen verdeeld over drie types. Hoek- en rijwoningen met moderne keuken, uitgerust met Siemens inbouwapparatuur. Ieder type heeft een andere keukenopstelling. Ook de badkamer is compleet ingericht met bad, aparte douche, 2e toilet, wastafel. Alle woningen hebben een forse functionele zolderruimte. De hoekwoningen type A hebben twee zolderkamers.   

Omgeving
-Ruime hoekwoning
-3 slaapkamers en ruime zolderkamer
-Moderne keuken met Siemens inbouwapparatuur in eilandopstelling
-Luxe badkamer met ligbad, aparte douche en 2de toilet
-Berging in de tuin

Share |
Meer woningen
Meer woningen