Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Blaricum Apartments, Blaricum Powered by Niki
Nieuwbouw:
Blaricum Apartments, Blaricum

Type: Koop
Plaats: Blaricum
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 196.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Blaricum
Info
In het gooi, in het gezellige dorp Blaricum, worden 15 appartementen gerealiseerd. Ruime, betaalbare 3 kamer-appartementen aan het water op het mooiste plekje in . Energiezuinig doordat de appartementen worden aangesloten op een warmte-koude opslag. Ondanks de rustige ligging, midden i...

Volledige omschrijving
In het gooi, in het gezellige dorp Blaricum, worden 15 appartementen gerealiseerd. Ruime, betaalbare 3 kamer-appartementen aan het water op het mooiste plekje in . Energiezuinig doordat de appartementen worden aangesloten op een warmte-koude opslag. Ondanks de rustige ligging, midden in ’t Gooi, is de dynamiek en cultuur van Amsterdam, Utrecht en Amersfoort dichtbij.
De BlaricumApartments zijn gelegen in De Blaricummermeent, in deelgebied C, direct aan de rivier en het plataanplein.
Dit gebouw bestaat uit 4-bouwlagen, met op de begane grond de centrale entree met toegang tot de lift en trappenhuis, 15 bergingen en 3 appartementen. Op de drie bovenliggende verdiepingen nog 4 appartementen per verdieping.
Het appartementengebouw wordt uitgevoerd in duurzame materialen. Een belangrijke keus omdat duurzame materialen hun schoonheid behouden, ook na veroudering. Hiermee geven wij de appartementen het dorpse karakter. De gevel wordt opgebouwd uit baksteen, natuursteen-look en houten kozijnen. De appartementen zijn allemaal zongeorienteerd die zich manifesteren als een moderne villa.
Het gebouw heeft een heldere eenvoudige hoofdstructuur van een rechthoekige blok met uitkragende balkons, dynamische raampartijen en een dakrand. Deze structuur wordt onderbroken door een bergingsblok die verschoven onder het gebouw staat. Zo wordt ook de entree gemarkeerd.
De entree sluit direct aan op voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de 15 appartementen worden 32 parkeerplaatsen gerealiseerd. Daarnaast wordt het terrein groen aangekleed met bomen en hagen.

Omgeving
Type upper class is op het zuiden georienteerd en ligt centraal in het gebouw. Door de ligging en de grote raampartijen is het in huis altijd prettig licht. Dit type is er in twee verschillende uitvoeringen. Het appartement op de begane grond heeft een extra grote woonkamer met aansluiten een terras. Hier ...

Volledige omschrijving
Type upper class is op het zuiden georienteerd en ligt centraal in het gebouw. Door de ligging en de grote raampartijen is het in huis altijd prettig licht. Dit type is er in twee verschillende uitvoeringen. Het appartement op de begane grond heeft een extra grote woonkamer met aansluiten een terras. Hier komen ook de twee slaapkamers op uit. De appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping hebben een heerlijk dakterras of een balkon op het zuiden.
  • woonoppervlakte van ca. 70 - 79m²
  • 2 slaapkamers van ca. 8 - 13m²
  • riante living met open keuken van ca. 29 - 39m²
  • terras of balkon op het zuiden
  • badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting
  • separaat toilet
  • royale hal met garderoberuimte
  • berging op de begane grond

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
01-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen