Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:2 woningen Rijshornstraat - Rijsenhout, Rijsenhout
Nieuwbouw:
2 woningen Rijshornstraat - Rijsenhout, Rijsenhout

Type: Koop
Plaats: Rijsenhout
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 469.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Rijsenhout
Info
Vrij op naam prijs : € 469.500,-

Type

: vrijstaande woning
Status object : beschikb...

Volledige omschrijving
Vrij op naam prijs : € 469.500,-

Type

: vrijstaande woning
Status object : beschikbaar
Bouwvorm : nieuwbouw
Inhoud : 740 m³
Woonoppervlakte : 190 m²
Aantal verdiepingen : 3
Aantal kamers : 6
Aantal slaapkamers : 4
Bouwjaar : 2013 - 2014
Garage : aangebouwd steen
Tuin : tuin rondom ca. 450 m2
Isolatie : dakisolatie;muurisolatie, vloerisolatie,dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas

De woning zal traditioneel worden gebouwd waarbij het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in een warme roodbruine kleur of een gemêleerde baksteen. Door de plaatsing van een aantal raamkozijnen in de zijgevels ontstaat een lichte woning.

Uitbeidingsmogelijkheden
Er zijn diverse mogelijkheden om te woning uit te breiden en aan te passen aan uw wensen, waaronder een uitbouw aan de achterzijde, een doorgang via de woonkamer naar de garage/berging en een 2e badkamer. Heeft u zelf indieen of wensen dan kunnen deze in overleg uiteraard worden verwezenlijkt. Vanzelfsprekend worden deze aanpassingen tegen zeer scherpe meerwerkprijzen aan u aangeboden.

 

Omgeving

Ligging
De nieuw te bouwen woningen sluiten prima aan op de bestaande bebouwing aan de Rijshornstraat die voornamelijk uit riante vrijstaande woningen bestaat.Het dorp is fraai gelegen aan de rand van de Westeinderplassen met al haar watersportmogelijkheden en gezelli...

Volledige omschrijving

Ligging
De nieuw te bouwen woningen sluiten prima aan op de bestaande bebouwing aan de Rijshornstraat die voornamelijk uit riante vrijstaande woningen bestaat.Het dorp is fraai gelegen aan de rand van de Westeinderplassen met al haar watersportmogelijkheden en gezellige horecagelegenheden. Rijsenhout beschikt over een winkelcentrum. Voor een divers en groot winkelaanbod liggen Hoofddorp, Aalsmeer en Amstelveenom de hoek.

De woning zal worden gebouwd door Regiobouw Haarlemmermeer, een gerenommeerd regionaal bouwbedrijf dat garant staat voor kwaliteit. De website van Regiobouw is bereikbaar via www.regiobouw.nl.

 

Ontsluiting
Vanuit Rijsenhout zijn diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag en Rotterdam gemakkelijk bereikbaar. Tevens wordt Rijsenhout binnen afzienbare tijd via de Bennebroekerweg aangesloten op de nieuwe op- en afrit op de snelweg A4. Hiermee verbetert de bereikbaarheid van het dorp sterk en is ook Schiphol en de regio Amsterdam nog sneller bereikbaar.

Share |
Meer woningen
Meer woningen