Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Benschop-Oost, Benschop Powered by Niki
Nieuwbouw:
Benschop-Oost, Benschop

Plaats: Benschop
Aantal: 47
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Utrecht | Benschop
Info
Aan de oostzijde van Benschop verrijst een woonomgeving die weinig te wensen overlaat. Ruimtelijk, veilig en waterrijk. Beleef de luxe van natuurlijk en duurzaam wonen met een dorps karakter. Een buitenkans voor wie het liefst alles in - en rond - huis heeft.

Misschien heeft de afgelopen tijd we...

Volledige omschrijving
Aan de oostzijde van Benschop verrijst een woonomgeving die weinig te wensen overlaat. Ruimtelijk, veilig en waterrijk. Beleef de luxe van natuurlijk en duurzaam wonen met een dorps karakter. Een buitenkans voor wie het liefst alles in - en rond - huis heeft.

Misschien heeft de afgelopen tijd wel eens gehoord van project Benschop-Oost. Dat kan prima, want dorpsbewoners en andere geïnteresseerden hebben uitgebreid met ons meegewerkt aan deze ontwikkeling. Tijdens informatieavonden en woonateliers werd er gesproken over hoe de kernwaarden van het dorp vertaald konden worden naar dit plan. Ook kwam de voorkeur voor architectuurstijl ter sprake en uiteindelijk werd de hamvraag gesteld: hoe moet het huis er binnen uitzien? Het resultaat van deze bijzonder leuke en inspirerende bijeenkomsten is een prachtig plan dat in alle opzichten gevarieerd is en daardoor aansluit bij een grote groep mensen en perfect past bij Benschop.
Een ontspannen woonplek die voor elk wat wils biedt. Dat is Benschop-Oost ten voeten uit. Hier is het mooi groen, waterrijk en heerlijk rustig. Kom Benschop-Oost ontdekken en ‘wandel’ door de website.

Het project heeft een ruime en groene opzet. Heilijgers heeft ervoor gekozen het kleinschalige karakter van Benschop ook in dit project te verwerken. Daarom bestaat het project uit een grote diversiteit aan woningen in een dorpse, groene setting: sociale koop en huur, seniorenwoningen in diverse prijssegmenten, twee-onder-een-kap-woningen in diverse prijssegmenten en vrijstaande woningen. Deze woningen zijn nodig om de kern vitaal te houden en jong en oud ook in de toekomst de mogelijkheid te bieden in Benschop te wonen.

Op  zaterdag 10 mei as. start Heilijgers met de verkoop van de woningen in fase 1 van Benschop-Oost. De 1e  fase bestaat uit een veel verschillende woningtypen, voor elk wat wils! Zo worden er starterwoning met een koopsom vanaf € 176.000,- v.o.n. aangeboden, rijwoningen vanaf € 194.500,- v.o.n., luxe rijwoningen vanaf € 275.000,- v.o.n, twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 317.500,- v.o.n, (senioren)bungalows vanaf € 325.000,- en vrijstaande woningen vanaf € 560.000,- v.o.n. Starters die voldoen aan bepaalde voorwaarden kunnen gebruikmaken van de gemeentelijke starterslening.
.

 



Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
06-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
29-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
02-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
02-04-2014 Woningen 55 woning(en) 47 woning(en)
13-02-2014 Woningen 53 woning(en) 55 woning(en)
17-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-01-2014 Woningen 90 woning(en) 53 woning(en)
Meer woningen
Meer woningen