Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dahliahof, Hoofddorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dahliahof, Hoofddorp

Type: Koop
Plaats: Hoofddorp
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 169.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Hoofddorp
Info
Dahliahof - Hoofddorp

Algemeen
In de wijk Toolenburg Oost ontwikkelt Timpaan op een inbreilocatie aan de Hoofdweg 23 woningen. Het programma van het nieuwbouwplan is zeer divers en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan bestaat uit 6 vrijstaande won...

Volledige omschrijving
Dahliahof - Hoofddorp

Algemeen
In de wijk Toolenburg Oost ontwikkelt Timpaan op een inbreilocatie aan de Hoofdweg 23 woningen. Het programma van het nieuwbouwplan is zeer divers en gericht op verschillende doelgroepen. Het plan bestaat uit 6 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 11 (starters-) appartementen.
 
Locatie
De locatie is gelegen op de hoek van de Henriëtte Roland Holstlaan en de Hoofdweg westzijde. De twee bestaande woningen aan de Hoofdweg (817 en 821) blijven bestaan. De nieuwe woningen worden gerealiseerd op het terrein achter deze woningen. De straatnaam wordt het Klaasje Bogaard-Slingerhof.
 
Stedenbouw en architectuurstijl
De opzet van de nieuwe wijk sluit goed aan bij de bestaande omgeving, waarbij de bestaande straten worden doorgezet. De vrijstaande woningen en de twee-onder-één-kap woningen vinden aansluiting op de bestaande vrijstaande woningen en twee-onder-één-kap woningen in de Elisa van Calcarstraat. Deze woningtypologie is doorgezet en zorgt daardoor voor een helder en rustig straatbeeld.
Het wijkje ontleent zijn identiteit sterk aan de gekozen dakvorm. De lessenaarsdaken, in combinatie met het gebruik van baksteen in een ton-sur-ton kleurschakering, geven elke woning een duidelijke individuele uitstraling. De gekozen materialen en kleuren van het appartementengebouw matchen met de eengezinswoningen en de omgeving.
 
Stand van zaken

De verkoop van de woningen en appartementen verloopt voorspoedig, voldoende reden om te starten met de realisatie van het project. Vanaf 25 augustus a.s. wordt gestart met de aanleg van de bouwweg vanaf de Henriëtte Roland Holstlaan. Dit ter voorbereiding op de start van de sloopwerkzaamheden van de huidige opstallen die een week daarna zullen starten. Na de sloop wordt het terrein verder bouwrijp gemaakt en kan de aannemer IBB Kondor starten met de bouw van de woningen en appartementen.

Er zijn nog enkele vrijstaande woningen en appartementen te koop. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar, Keijser en Drieman te Hoofddorp.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project Dahliahof door ons op te volgen op Twitter: en te liken op Facebook:

 


Omgeving
Appartementen type F, bouwnummer 14 (begane grond), 16, 19 en 22

Bijzonder appartementencomplex bestaande uit 11 comfortabele tweekamerappartementen met eigen terras of balkon. De appartementen beschikken onder andere over een woonkamer, slaapkamer en berging op de begane grond....

Volledige omschrijving
Appartementen type F, bouwnummer 14 (begane grond), 16, 19 en 22

Bijzonder appartementencomplex bestaande uit 11 comfortabele tweekamerappartementen met eigen terras of balkon. De appartementen beschikken onder andere over een woonkamer, slaapkamer en berging op de begane grond. Alle ruimte voor een goede start.

Algemeen
- Centrale hal met toegang tot lift en trappenhuis.
- Op begane grond 2 appartementen en bergingen.
- Op 1e, 2e en 3e verdieping elk 3 appartementen.

Comfortabel tweekamerappartement met optioneel een extra kamer
- Diepe hal.
- Videofooninstallatie in woonkamer.
- Royale woonkamer met open keuken.
- Openslaande deur(-en) naar tuin of balkon, gelegen op zuid-oosten of zuid-westen.
- Bouwnummer 14 beschikt over een tuin van ca. 84 m2.

Oppervlakten
- 58 m2 GBO (gebruiksoppervlakte).

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
29-08-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
03-07-2014 Prijs € 159.000 € 169.000
Meer woningen
Meer woningen