Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Amadeus, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Amadeus, Den Haag

Plaats: Den Haag
Aantal: 36
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Op een unieke locatie, midden in het centrum van Den Haag (op de hoek Spui en Kalvermarkt) verrijst momenteel een markante gebouw van 51 meter hoog.
In de uit drie bouwlagen bestaande winkelplint komt de Ierse kledingketen Primark. Daarboven worden verdeeld over elf woonlagen 76 comfortabele topappart...

Volledige omschrijving
Op een unieke locatie, midden in het centrum van Den Haag (op de hoek Spui en Kalvermarkt) verrijst momenteel een markante gebouw van 51 meter hoog.
In de uit drie bouwlagen bestaande winkelplint komt de Ierse kledingketen Primark. Daarboven worden verdeeld over elf woonlagen 76 comfortabele topappartementen gerealiseerd, 36 koop- en 40 huurappartementen inclusief parkeerplaats. De huurappartementen zullen naar verwachting in het 1e kwartaal van 2014 in verhuur gaan. De koopappartementen zullen naar verwachting in de 2e helft van mei in verkoop gaan.
Vanuit de rust en privacy van deze appartementen geniet men dankzij de grote raampartijen optimaal van de levendigheid op straat en het weidse uitzicht over de historische binnenstad, het strand en de zee. Onder het complex komt een uitsluitend voor bewoners toegankelijke parkeergarage. De prachtig aangelegde binnentuin die mooi aansluit bij de klassieke uitstraling van het gebouw, maakt het geheel compleet.
Naast de monumentale chique uitstraling van het gebouw en de riante appartementen spreekt natuurlijk de locatie van Amadeus tot de verbeelding. Bekende winkelstraten en musea, gezellige lunchrooms en bars, exclusieve restaurants en hippe uitgaansgelegenheden. De toekomstige bewoner van Amadeus heeft ze allemaal binnen handbereik. Ook het uitgestrekte Haagse Bos en vele sportfaciliteiten zijn op nog geen steenworp afstand te vinden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen