Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Amadeus, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
Amadeus, Den Haag

Plaats: Den Haag
Aantal: 40
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Den Haag
Info
In Amadeus komen 76 exclusieve appartementen, waarvan 40 huur- en 36 koopappartementen, verspreid over de derde tot en met de veertiende verdieping. Er zullen nagenoeg geen twee identieke appartementen in het markante gebouw te vinden zijn. De oppervlakte, de indeling en de ligging, alles varieert. U heeft...

Volledige omschrijving
In Amadeus komen 76 exclusieve appartementen, waarvan 40 huur- en 36 koopappartementen, verspreid over de derde tot en met de veertiende verdieping. Er zullen nagenoeg geen twee identieke appartementen in het markante gebouw te vinden zijn. De oppervlakte, de indeling en de ligging, alles varieert. U heeft de keuze uit 60 verschillende woningtypen die in grootte variëren van 70 m² tot maar liefst 180 m².

In vergelijking met de open uitstraling van de maar liefst acht meter hoge glazen winkelpuien over de eerste twee bouwlagen, lijken de appartementen iets ingetogener van karakter. Maar dat is slechts schijn, want ook de appartementen zijn voorzien van grote raampartijen die maximaal zicht garanderen op de prachtige historische binnenstad en het strand en de zee. Eenmaal binnen in uw exclusieve appartement zal u optimale privacy en rust ervaren, een verrassend contrast met de bruisende omgeving. Zo geniet u in Amadeus van het beste van twee werelden.

Ook in de prachtige binnentuin op de derde verdieping vergeet u even dat u zich in hartje binnenstad bevindt. Deze groene oase van rust is alleen toegankelijk voor bewoners. Dat geldt ook voor de parkeergarage onder het complex, waar voor ieder appartement een parkeerplaats is gereserveerd (voor penthouses twee).

De 76 appartementen in Amadeus zullen naar verwachting begin 2015, tegelijk met de opening van het internationale Mozartjaar, worden opgeleverd.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
29-11-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
17-07-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen