Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:PUUUR BLOK, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
PUUUR BLOK, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 268.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
PUUUR BLOK is een woongebouw in de Houthaven te Amsterdam met als insteek woningen tegen kostprijs. Er zijn verschillende woningtypes in de vorm van studio’s, appartementen, maisonnette en twee herenhuizen met mogelijkheid van een werkruimte aan huis aan de kadezijde. PUUUR BLOK is een uniek woonconcept in...

Volledige omschrijving
PUUUR BLOK is een woongebouw in de Houthaven te Amsterdam met als insteek woningen tegen kostprijs. Er zijn verschillende woningtypes in de vorm van studio’s, appartementen, maisonnette en twee herenhuizen met mogelijkheid van een werkruimte aan huis aan de kadezijde. PUUUR BLOK is een uniek woonconcept in de Houthavens te Amsterdam, wonen aan het water en toch midden in de stad. De Houthavens is namelijk onderdeel van de Spaarndammerbuurt. Op 5 minuten fietsen naar het centrum en centraal station en slechts drie minuten rijden vanaf de Ring A10 Binnen PUUUR BLOK is er grote keuzevrijheid in woninggrootte en plattegrond indeling. De woonwensen van de toekomstige bewonersgroep zal bepalend zijn voor welke combinatie van woningtypes er uiteindelijk gerealiseerd zullen worden. Het flexibel in te delen casco biedt de mogelijkheid om behalve studio's van 45 en 60 m2 ook andere woningtypen te combineren tot appartementen van 100 of 150 m2, loft van 200 m2 of een maisonnette verdeeld over twee verdiepingen.

Omgeving
Appartementen met buitenruimten aan zowel de voorgevel als de achtergevel met zowel in de ochtend als in de middag zon op de terrassen. Wakker worden met de zon in de gordijnen of buiten een wijntje drinken met de ondergaande zomerzon, het kan allemaal. Met een fantastisch uniek uitzicht op het IJ en het h...

Volledige omschrijving
Appartementen met buitenruimten aan zowel de voorgevel als de achtergevel met zowel in de ochtend als in de middag zon op de terrassen. Wakker worden met de zon in de gordijnen of buiten een wijntje drinken met de ondergaande zomerzon, het kan allemaal. Met een fantastisch uniek uitzicht op het IJ en het havengebied. De grote balkons zijn georiënteerd op het Zuidoosten.
De woonoppervlakte van een appartement varierend tussen 85 en 153 m2. Het is mogelijk een zogenaamde doorzon appartement te kiezen of juist het appartement over de gehele breedte van 16 meter te realiseren. Het is zelfs mogelijk een gehele verdieping te beslaan, waardoor er een riante woning ontstaat van maar liefst 207 m2!Alle appartementen zijn voorzien van voldoende buitenruimte, zo hebben de appartementen gemiddeld 20 m2 balkon en hebben de appartementen op de eerste verdieping een eigen tuin van circa 50 m2 en de bovenste verdieping een riant dakterras. Een woning met veel indelingsmogelijkheden!

Share |
Meer woningen
Meer woningen