Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:PUUUR BLOK, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
PUUUR BLOK, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 8
Soort: Appartement
Prijs: € 132.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
PUUUR BLOK is een woongebouw in de Houthaven te Amsterdam met als insteek woningen tegen kostprijs. Er zijn verschillende woningtypes in de vorm van studio’s, appartementen, maisonnette en twee herenhuizen met mogelijkheid van een werkruimte aan huis aan de kadezijde. PUUUR BLOK is een uniek woonconcept in...

Volledige omschrijving
PUUUR BLOK is een woongebouw in de Houthaven te Amsterdam met als insteek woningen tegen kostprijs. Er zijn verschillende woningtypes in de vorm van studio’s, appartementen, maisonnette en twee herenhuizen met mogelijkheid van een werkruimte aan huis aan de kadezijde. PUUUR BLOK is een uniek woonconcept in de Houthavens te Amsterdam, wonen aan het water en toch midden in de stad. De Houthavens is namelijk onderdeel van de Spaarndammerbuurt. Op 5 minuten fietsen naar het centrum en centraal station en slechts drie minuten rijden vanaf de Ring A10 Binnen PUUUR BLOK is er grote keuzevrijheid in woninggrootte en plattegrond indeling. De woonwensen van de toekomstige bewonersgroep zal bepalend zijn voor welke combinatie van woningtypes er uiteindelijk gerealiseerd zullen worden. Het flexibel in te delen casco biedt de mogelijkheid om behalve studio's van 45 en 60 m2 ook andere woningtypen te combineren tot appartementen van 100 of 150 m2, loft van 200 m2 of een maisonnette verdeeld over twee verdiepingen.

Omgeving
Een studio in PUUUR BLOK maakt wonen betaalbaar, zelfs voor de eenpersoons- huishoudens die op zoek zijn naar plek dichtbij het centrum van Amsterdam.  De studio is een 2-kamer appartement met prachtig zicht op het water of de binnentuin. Er zijn twee varianten die verschillen in grootte, namelijk 43 of 56...

Volledige omschrijving
Een studio in PUUUR BLOK maakt wonen betaalbaar, zelfs voor de eenpersoons- huishoudens die op zoek zijn naar plek dichtbij het centrum van Amsterdam.  De studio is een 2-kamer appartement met prachtig zicht op het water of de binnentuin. Er zijn twee varianten die verschillen in grootte, namelijk 43 of 56 m2. Iedere studio heeft een riante buitenruimte aan het woongedeelte. De studio's van 56 m2 heeft een eigen parkeerplaats in de garage, studio A heeft deze niet.Efficiënt indeelbare woning voorzien van alle luxe en gemakken.
PUUUR BLOK maakt het wonen in de stad betaalbaar, op basis van erfpacht is het al mogelijk om circa € 120.000 een studio te kopen die je naar eigen wens kunt indelen. Bijvoorbeeld een schuifdeur in de woning is zorgt ervoor dat de studio efficiënt ingedeeld kan worden en toch ruimt oogt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen