Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Grote Boel, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Grote Boel, Nijmegen

Plaats: Nijmegen
Aantal: 62
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Nijmegen
Info

Thuis in uw eigen dorpje
In 2016 heeft deelgebied Oosterhout in Waalsprong er weer een heel aantrekkelijk buurtje bij. De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas waren het vertrekpunt. Deze kwaliteiten wilden we t...

Volledige omschrijving

Thuis in uw eigen dorpje
In 2016 heeft deelgebied Oosterhout in Waalsprong er weer een heel aantrekkelijk buurtje bij. De slingerende Griftdijk met monumentale boerderijen, het bosrijke Park Waaijenstein en de Oosterhoutse Plas waren het vertrekpunt. Deze kwaliteiten wilden we terug laten komen in het plan. Het resultaat: een dorpje met statige villa’s en huizen met fraaie dorpse architectuur. De tuinen zijn hier groot, er is veel openbaar groen én Grote Boel ligt aan de Oosterhoutse Plas. Wat een fijn thuis.
 
Waar kunt u uit kiezen?
De variatie aan woningtypes is groot. Prettig, want daarmee biedt Grote Boel echt voor elk wat wils. Zoekt u een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning, een mooi huis in een klein rijtje of woont u liever op een hoek? Is deze keuze eenmaal gemaakt, dan zijn we er nog niet. Doordat de architect gespeeld heeft met de kleur gevelsteen, de kaprichting en andere details, ziet elk straatje en elke rij er anders uit. Echt dorps! Wat spreekt u het meest aan?
 
Winkels, scholen en sportclubs, alles is er al
Grote Boel sluit direct aan op de bestaande wijken De Elten en de Boomgaard. Ideaal! Alle voorzieningen zijn er al. In de buurt is een Albert Heijn met en daarnaast zijn er nog wat andere winkels en horeca. En dan is er nog voorzieningenhart De Klif: dé ontmoetingsplek voor de wijk. Hier kunt u sporten en een theatervoorstelling bijwonen. Verder is er een school, kinderopvang en een bibliotheek. Zelfs voor een aantal zorgvoorzieningen kunt u hier terecht. Fijn trouwens dat u met een kwartiertje fietsen in hartje Nijmegen zit.
 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
26-03-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
31-01-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
31-01-2015 Woningen 120 woning(en) 62 woning(en)
18-02-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen