Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Westerhoek deel 2, Amstelveen
Nieuwbouw:
Westerhoek deel 2, Amstelveen

Type: Koop
Plaats: Amstelveen
Aantal: 20
Soort: Geschakeld
Prijs: € 279.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amstelveen
Info

Wegens een succesvolle verkoop van de eerste 29 woningen in het project Westerhoek brengen wij 20 karakteristieke eengezinswoningen extra in de verkoop. Heeft u interesse één van de karakteristieke eengezinswoningen in Westerhoek neemt u dan meteen contact op met ons.

Omgeving

Nieuwbouwwijken eentonig? Dat geldt niet voor Westerhoek. Want Phanos combineert in het ruim opgezette wijk verschillende woonsferen met elkaar. Dat maakt de buurt levendig en afwisselend. Gepland zijn een aantal verschillende woningtypen met hoge en lagere kappen, met verschillende kleuren en details. ...

Volledige omschrijving

Nieuwbouwwijken eentonig? Dat geldt niet voor Westerhoek. Want Phanos combineert in het ruim opgezette wijk verschillende woonsferen met elkaar. Dat maakt de buurt levendig en afwisselend. Gepland zijn een aantal verschillende woningtypen met hoge en lagere kappen, met verschillende kleuren en details. Het stratenplan biedt allerlei plekken en doorkijkjes, de straten zijn schoon en heel overzichtelijk, in de wijk is er een ondergronds afvalsysteem en ruime parkeergelegenheid. Dit alles geeft Westerhoek een heel eigen, unieke identiteit. Het contact met buren die hier net als u in een nieuw huis komen wonen, ontstaat als vanzelf. Westerhoek wordt ruim, aantrekkelijk en speels. Een gezellige leefgemeenschap, waar u zich meteen thuis zult voelen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen