Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Lagedijcke, Papendrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Lagedijcke, Papendrecht

Type: Koop
Plaats: Papendrecht
Aantal: 21
Soort: Rijwoning
Prijs: € 149.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Papendrecht
Info
Onbezorgd wonen in het centrum van Papendrecht...
… is je thuis voelen in de Lagedijcke! 

Nabij het centrum van Papendrecht, aan de Schooldwarsstraat en het Westeind, realiseert BM Projectontwikkeling B.V. in totaal 37 koopwoningen. Op deze locatie kan tege...

Volledige omschrijving
Onbezorgd wonen in het centrum van Papendrecht...
… is je thuis voelen in de Lagedijcke! 

Nabij het centrum van Papendrecht, aan de Schooldwarsstraat en het Westeind, realiseert BM Projectontwikkeling B.V. in totaal 37 koopwoningen. Op deze locatie kan tegenwoordig op een moderne en comfortabele manier worden gewoond. In het gebied komt een gevarieerd aanbod aan woningen, dat aansluit op de reeds bestaande bebouwing. Het gaat hierbij om: 4 appartementen, een maisonnette, 26 (starters)woningen en 6 dijkwoningen. De woningen hebben elk hun eigen kenmerken en bieden tal van mogelijkheden voor zowel starters, gezinnen als senioren. De ligging ten opzichte van het centrum is hierbij ideaal. Het winkelcentrum De Meent ligt op loopafstand, terwijl ook het gemeentehuis, postkantoor, de bibliotheek en diversehorecagelegenheden vlakbij zijn.


KOOP NU ZONDER VERKOOPRISICO EIGEN WONING!
?
100% zorgeloos kopen!
* Geen zorgen over de verkoop van uw huidige woning.
* Wij ondersteunen u bij de verkoop van uw huidige woning!
* U koopt de nieuwe woning pas definitief als uw huidige woning verkocht is.

Voor uitgebreide informatie over deze actie en de voorwaarden kunt u terecht bij de makelaar of op de website

Omgeving
De ideale eerste woning! Je gaat je eerste woning kopen, dan is dit het huis voor jou!

Door het aantrekkelijke prijsniveau worden het al snel starterswoningen genoemd. Maar dit is slechts de benaming. De complete 3 of 4 kamerwoningen zijn ook zeer geschikt voor doorstromers uit ...

Volledige omschrijving
De ideale eerste woning! Je gaat je eerste woning kopen, dan is dit het huis voor jou!

Door het aantrekkelijke prijsniveau worden het al snel starterswoningen genoemd. Maar dit is slechts de benaming. De complete 3 of 4 kamerwoningen zijn ook zeer geschikt voor doorstromers uit een appartement of huurwoning.

De indeling van de woningen is verrassend. Waar de één een terras aan de woonkamer heeft, heeft de ander de mogelijkheid voor een groot dakterras. De woningen hebben een entree, toilet en inpandige berging op de begane grond. De living en de keuken liggen op de eerste verdieping. De twee slaapkamers en de badkamer liggen op de tweede verdieping. Alle woning hebben een afgesloten privéparkeerplaats.

Zoek je net wat meer ruimte dan zijn er acht woningen met op de begane grond een extra ruimte welke heel divers gebruikt kan worden. Zes van deze woningen beschikken tevens standaard over een riant dakterras.

Share |
Meer woningen
Meer woningen