Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ter Laan 4, Bedum Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ter Laan 4, Bedum

Type: Koop
Plaats: Bedum
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 124.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Bedum
Info
Aan de noordoostkant van Bedum verrijst Ter Laan 4: een ruim opgezette woonwijk met een gevarieerd aanbod van ruim 300 huizen, zowel huur als koop. In deze nieuwe woonwijk staan rust en veiligheid centraal. Bestaande elementen in het landschap worden zoveel mogelijk gespaard en de natuur speelt een...

Volledige omschrijving
Aan de noordoostkant van Bedum verrijst Ter Laan 4: een ruim opgezette woonwijk met een gevarieerd aanbod van ruim 300 huizen, zowel huur als koop. In deze nieuwe woonwijk staan rust en veiligheid centraal. Bestaande elementen in het landschap worden zoveel mogelijk gespaard en de natuur speelt een prominente rol. Van starters tot senioren en van gezinnen tot alleenstaanden: iedereen kan zich hier thuis voelen.

In Bedum woont u goed
Ondanks de ligging in het landelijke buitengebied woont u in Bedum zeker niet geïsoleerd. Met bus, trein, fiets of auto bent u in een mum van tijd in Groningen. Bedum zelf heeft ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur en sport zit u hier goed.
VDM Woningen biedt een verscheidenheid aan huizen in deze nieuwe wijk:
  • rijwoningen
  • halfvrijstaande woningen;
  • vrijstaande woningen;
  • vrije kavels.

Omgeving
Zoek je een betaalbare en comfortabele woning in een rustige groene omgeving? En wil je op de toekomst zijn voorbereid? Dan is de kans zeer groot dat je je thuis voelt in een van deze fraaie rij-, hoek- of halfvrijstaande woningen die in Ter Laan 4 te Bedum worden gerealiseerd.  

Volledige omschrijving
Zoek je een betaalbare en comfortabele woning in een rustige groene omgeving? En wil je op de toekomst zijn voorbereid? Dan is de kans zeer groot dat je je thuis voelt in een van deze fraaie rij-, hoek- of halfvrijstaande woningen die in Ter Laan 4 te Bedum worden gerealiseerd.  

Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Bedum heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Woningtype Smient:
Dit is de hoge-gootwoning met een inhoud van circa 435 m³ en een kavelgrootte variërend vanaf circa 143 tot circa 290 m². De tuingerichte woonkamer met open keuken staat door de grote raampartijen direct in verband met de (achtertuin)tuin. Vanuit de keuken heb je uitzicht over het hofje waar groen centraal staat. Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer gelegen. De voor meerdere doeleinden geschikte zolder is bereikbaar door een vaste trap.  

Op eigen terrein wordt een parkeerplaats gerealiseerd van graskeien en een pad naar de voordeur. Aan de achterzijde van de woningen komt een gemeenschappelijk achterpad.

Een VDM-woning kenmerkt zich door haar degelijke bouwkwaliteit en het hoogwaardige materiaalgebruik. Daarnaast is de woning door de hoge isolatiewaarde en het unieke verwarmingssysteem zeer energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk.

Share |
Meer woningen
Meer woningen