Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Boegbeeld, Leek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Boegbeeld, Leek

Type: Koop
Plaats: Leek
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 182.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Leek
Info
Omgeving
’t Boegbeeld
...zegt wat over de architectuur.
Die zet de toon. Mooie materialen en veel glas kenmerken het gebouw, dat bestaat uit een hoog en laag gedeelte. Vanuit het hoge deel is er een prachtig uizicht over landgoed Nienoord. Voor de indeling en oriëntatie van het...

Volledige omschrijving
’t Boegbeeld
...zegt wat over de architectuur.
Die zet de toon. Mooie materialen en veel glas kenmerken het gebouw, dat bestaat uit een hoog en laag gedeelte. Vanuit het hoge deel is er een prachtig uizicht over landgoed Nienoord. Voor de indeling en oriëntatie van het gebouw is optimaal rekening gehouden met ’t buitenleven.

Alle appartementen hebben een ruim balkon of wintertuin, met een goede bezonning en vrijwel allemaal een prachtig uitzicht. De wintertuinen, die aan de zonkant georiënteerd zijn, zijn de schakel tussen het binnen- en buitenleven. Op de vier bovenste lagen zijn slechts twee appartementen per laag gesitueerd, wat voor veel privacy en rust zorgt.

Goede toegankelijkheid

Onder de appartementenlagen bevindt zich een halfverdiepte autostalling, waarin een eigen parkeerplaats aanwezig is voor alle bewoners. De ontsluiting voor zowel de auto’s als het langzame verkeer is aan de beschutte achterzijde van het gebouw. Een flauw talud aan de Goldbergsingel en de Tolberterstraat geeft voor zowel voetgangers als fietsers toegang tot een ruim, gemeenschappelijk bordes met groen en bankjes.

Share |
Meer woningen
Meer woningen