Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Klavier, Aarle-Rixtel
Nieuwbouw:
Het Klavier, Aarle-Rixtel

Type: Koop
Plaats: Aarle-Rixtel
Aantal: 64
Soort: Geschakeld
Prijs: € 140.400 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Aarle-Rixtel
Info

Lekker wonen in Het Klavier

Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel

HET KLAVIER

Aan de Molenstraat in Aarle-Rixtel realiseren Adriaans Projectontwikkeling en woningbouwvereniging Bergopwaarts de nieuwbouwlocatie Het Klavier: 64 prachtige dorpse woningen met een bijzonder...

Volledige omschrijving

Lekker wonen in Het Klavier

Geluk zit in het mooiste hoekje van Aarle-Rixtel

HET KLAVIER

Aan de Molenstraat in Aarle-Rixtel realiseren Adriaans Projectontwikkeling en woningbouwvereniging Bergopwaarts de nieuwbouwlocatie Het Klavier: 64 prachtige dorpse woningen met een bijzonder persoonlijk tintje. 

Het Klavier behoort tot de mooiste plekjes van het dorp. Pal aan het groene buitengebied én centraal gelegen vlakbij de Dorpsstraat en met vele voorzieningen op loopafstand. Wie hier woont, mag van geluk spreken……

Het Klavier wordt een rustig woongebied met mooie lanen en karaktervolle, authentieke woningen en appartementen. Er is een zeer gevarieerd aanbod van woningen in een prachtige dorpsachtige sfeer met ruim opgezette woonstraten en gevarieerde gevelbeelden.
Het Klavier is dé plek om te wonen voor jong en oud, die houden van het goede dorpsleven.

Wat Het Klavier verder uniek maakt, is de individuele invulling van de woonwensen. Zo   kunnen de individuele klantwensen in een vroeg stadium nog zo veel mogelijk als basis worden meegenomen in de uitwerking en de bouwvoorbereiding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan indelingswijzigingen die geen kosten met zich mee brengen! Op voorhand is er een uitgebreide keuzelijst en u krijgt zelfs gelegenheid om vóór het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst uw individuele wensen met de kopersadviseur van de aannemer te bespreken. Daardoor heeft u vooraf inzicht in uw wensen en veel woonwensen zijn daarnaast gratis of tegen zeer lage kosten door te voeren. Als koper van een woning in het Klavier mag je dus echt van geluk spreken.

Het Klavier bestaat uit:
- 6 hoekwoningen
- 12 twee-onder-één-kapwoningen
- 8 vrijstaand geschakelde woningen
- 9 patiowoningen
- 7 tussenwoningen met Koopgarant
- 22 appartementen met of zonder Koopgarant (het vergroten en/of samenvoegen van appartementen is bespreekbaar zodat u zelf het aantal m2 bepaalt en uw eigen appartement kunt ontwerpen)

Omgeving

Lekker wonen bij groen en voorzieningen

Het Klavier wordt gerealiseerd op de locatie die voorheen ook wel bekend was onder de naam Gronden Smulders. Een proachtige locatie om te wonen. Op loopafstand liggen alle voorzieningen van de Dorpsstraat en de Kerkstraat. En met de fiets rijdt u zo het gr...

Volledige omschrijving

Lekker wonen bij groen en voorzieningen

Het Klavier wordt gerealiseerd op de locatie die voorheen ook wel bekend was onder de naam Gronden Smulders. Een proachtige locatie om te wonen. Op loopafstand liggen alle voorzieningen van de Dorpsstraat en de Kerkstraat. En met de fiets rijdt u zo het groene gebied in.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen