Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tussen Gein en Angstel, Abcoude Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tussen Gein en Angstel, Abcoude

Type: Koop
Plaats: Abcoude
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 1.499.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Abcoude
Info
In Abcoude, net buiten de gemeentegrens van Amsterdam en daarmee essentieel onderdeel van de Metropoolregio, wordt aan de Stationsstraat binnenkort het kleinschalige project 'Tussen Gein en Angstel' gerealiseerd. Middenin het dorpshart profiteer je van de altijd nabije voorzieningen, vind je om de ...

Volledige omschrijving
In Abcoude, net buiten de gemeentegrens van Amsterdam en daarmee essentieel onderdeel van de Metropoolregio, wordt aan de Stationsstraat binnenkort het kleinschalige project 'Tussen Gein en Angstel' gerealiseerd. Middenin het dorpshart profiteer je van de altijd nabije voorzieningen, vind je om de hoek de natuur en geniet je alle dagen van het comfort, ruimte en luxe. 
'Tussen Gein en Angstel' omvat twee vrijstaande villa's en een geschakelde dubbele villa van ongekende afmetingen. Royale kavels, met de achtertuinen op het zonnige zuidoosten. 

De vrijstaande villa's, type Gein, verrijken het straatbeeld met rijke ornamentatie, natuursteen en ambachtelijk siermetselwerk. De woonkamer heeft een gevelbrede serre met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De voorgevels worden subtiel van de straat gescheiden door met siersmeedwerk omheinde voortuinen, hagen en volwassen leilindes.
De halfvrijstaande villa's, type Angstel, grenzen met hun 19 meter diepe achtertuinen aan een met bomen omzoomd weiland. Dit dubbel woonhuis  met een karakteristieke mansarde kap heeft de rustieke uitstraling van de aloude boerenplaats. De hoogwaardige afwerking verbindt deze woningen in kwaliteitsniveau en uitstraling met de vrijstaande villa's. 
De kavels voor de vrijstaande villa's bemeten respectievelijk 335 en 345 vierkante meter, de halfvrijstaande woningen beschikken over 440 of 480 vierkante meter. Het sierhekwerk, de tuinaanleg en bestrating maken in grote lijnen deel uit van de oplevering. Elk erf wordt uitgerust met twee parkeerplaatsen. Het project omvat eveneens een gezamenlijke privébinnenplaats. 
- traditioneel ontwerp met ambachtelijke uitstraling en modern comfort
- liggend op kavels van 335 tot 480 m2 
- met deels aangeplante en bestrate achtertuinen op het zuidoosten
- twee parkeerplaatsen op eigen terrein plus gezamenlijke privé binnenplaats 

Comfortabel interieur
De woonoppervlakken variëren van 249 en 253 m2 voor de vrijstaande villa's tot maar liefst 262 m2 voor de halfvrijstaande villa's. Royale tuingerichte livings en leefkeukens, twee badkamers, drie separate toiletten en plenty berg- en technische ruimtes. De villa's beschikken over vijf slaapkamers, de geschakelde woningen over maar liefst zes flink bemeten slaapvertrekken. De luxueuze afwerking omvat degelijke isolatie met triple beglazing en hypermoderne installaties, zoals individuele bodemwaterwarmtepompen en warmtewisselaars. Alle woningen worden inclusief luxe Siematic leefkeukens opgeleverd, met zowel een eiland als een kasten- en apparatuurwand. Aantrekkelijke stijlkeuzes als Pure, Urban en Classic geven de persoonlijke touch. A-merken als Bora, Quooker en Siemens Premium borgen de hoge kwaliteit van de ingebouwde apparatuur. Ditzelfde geldt voor de luxe sanitaire voorzieningen, waar onder meer Villeroy & Boch en Grohe standaard zijn. Ligbad, regendouche en 'sunshower' brengen wellness naar een nieuw level. De separate toiletten, op elke woonlaag één, en dubbele wastafels voor de twee badkamers blijken een weldaad tijdens de spitstijden zoals elk huisgezin ze kent!
- tussen 249 en 262 m2 puur woongenot- toekomstgerichte installaties en hoogwaardige afwerking
- compleet en met veel comfort uitgeruste leefkeukens
- vijf of zes slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten

Ligging
Abcoude maakt deel uit van de gemeente De Ronde Venen en grenst aan de Amsterdamse gemeentegrens. De Stationsstraat ligt in de gezellige dorpskern, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Supermarkten en verswinkels, speciaalzaken en delicatessen liggen om de hoek. Kinderopvang en basisschool zijn uitstekend lopend en per fiets bereikbaar. Abcoude biedt met vier basisscholen een brede keuze in onderwijssystemen. Ditzelfde geldt voor sport en spel. Het dorp kent van oudsher een rijk verenigingsleven. Het moderne NS station ligt op drie minuten fietsen. Om vier minuten later uit te stappen op een Amsterdams perron. Ditzelfde geldt voor de stad Utrecht. Vlot te bereiken per auto en per spoor. Het omliggende buitengebied en de nabijheid van alle vormen van waterrecreatie maken van 'Tussen Gein en Angstel' een fantastische plek om te wonen en vooral te genieten van het leven!
- centrale ligging ten opzichte van scholen, snelwegen, station en supermarkten
- in de gezellige dorpskern aan de rand van het landelijke buitengebied
- in de nabijheid van Abcoudermeer en Vinkeveense Plassen
- uitstekende bereikbaarheid van Amsterdam, Schiphol en Utrecht 

Extra
Bij de aankoop van de villa's hoort een kosteloos stijl- en kleuradvies van interieurarchitect Nathal Bakker. 
Tussen Gein en Angstel
Exclusief wonen pur sang. 

Disclaimer:De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld. De opgenomen perspectief tekeningen geven artist impressies weer. Het kan voorkomen dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering. Derhalve kunnen er aan de artist impressies geen rechten worden ontleend.

Omgeving
Halfvrijstaande villa's: type 'Angstel'
'Tussen Gein en Angstel' omvat in totaal vier woningen waaronder twee halfvrijstaande villa's van het type 'Angstel'. Bouwnummer 3 ligt op een royale kavel van 480 m2 eigen grond, met de fraai aangelegde,...

Volledige omschrijving
Halfvrijstaande villa's: type 'Angstel'
'Tussen Gein en Angstel' omvat in totaal vier woningen waaronder twee halfvrijstaande villa's van het type 'Angstel'. Bouwnummer 3 ligt op een royale kavel van 480 m2 eigen grond, met de fraai aangelegde, 19 meter diepe achtertuin gericht op het zuidoosten. De woningen zijn met de voorgevels gericht op de privébinnenplaats, te bereiken via de oprijlaan naast bouwnummer 1. Op het eigen erf worden twee parkeerplaatsen voorzien, net als de looppaden smaakvol bestraat met gebakken klinkertjes. 

Indeling
De woonoppervlakte bedraagt 262 m2.Begane grond: zij-entree waarachter de hal met meterkast en toiletruimte met wandcloset en fontein. Toegang tot compleet ingerichte Siematic leefkeuken met kookeiland en kast- en apparatuurwand. Ingebouwde vijfpits Bora inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. Siemens oven met magnetron, separate stoomoven, koel-/ vriescombinatie en vaatwasser, allen klasse Premium. Quooker mengkraan en composiet werkbladen. Tuingerichte living met drie paar dubbele openslaande deuren naar fraai betegeld zonneterras en achtertuin. Hal met trapopgang. Studeerkamer. 

Eerste verdieping: overloop met vide en vaste trap naar volgende verdieping. Tweede toiletruimte met wandcloset en fontein. Vier ruim bemeten slaapkamers. Fraai betegelde badkamer met inloopdouche met 'rain- and sunshower' en dubbele wastafel. 

Tweede verdieping: overloop met vide en derde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vijfde en zesde slaapkamer. Tweede badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Technische ruimte annex berging met opstelling installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. 

Dit is een globale indeling. In deze fase van het project is eigen inbreng, ook ten aanzien van de inrichting, mogelijk. 

Bijzonderheden
- woonoppervlakte 262 m2;
- perceelgrootte 480 m2 eigen grond;
- rustige ligging aan privébinnenplaats;
- compleet ingerichte Siematic leefkeuken met eiland;
- zes riante slaapkamers, twee badkamers, drie separate toiletten;
- 19 meter diepe achtertuin op het zuidoosten, uitzicht op grasweide;
- voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen erf. 

Locatie
- centrale ligging ten opzichte van scholen, snelwegen, station en supermarkten;
- in de gezellige dorpskern aan de rand van het landelijke buitengebied;
- in de nabijheid van Abcoudermeer en Vinkeveense Plassen;
- uitstekende bereikbaarheid van Amsterdam, Schiphol en Utrecht. 

Extra
Kosteloos stijl- en kleuradvies van interieurarchitect Nathal Bakker. 

Disclaimer:De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld. De opgenomen perspectief tekeningen geven artist impressies weer. Het kan voorkomen dat er verschillen zijn tussen deze impressies en de daadwerkelijke uitvoering. Derhalve kunnen er aan de artist impressies geen rechten worden ontleend.

Share |
Meer woningen
Meer woningen