Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Klein Alblas, Alblasserdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Klein Alblas, Alblasserdam

Type: Koop
Plaats: Alblasserdam
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 549.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Alblasserdam
Info
Klein Alblas, aan de rand van Alblasserdam en dichtbij Papendrecht, is een villapark dat u niet zomaar overal in Nederland aan zult treffen. Klein Alblas is wonen op niveau. U ervaart dat niet alleen door de schitterende jaren dertig villa’s en de volstrekt unieke locatie. U merkt het ook aan de uitstralin...

Volledige omschrijving
Klein Alblas, aan de rand van Alblasserdam en dichtbij Papendrecht, is een villapark dat u niet zomaar overal in Nederland aan zult treffen. Klein Alblas is wonen op niveau. U ervaart dat niet alleen door de schitterende jaren dertig villa’s en de volstrekt unieke locatie. U merkt het ook aan de uitstraling van de rust en ruimte van het villapark als geheel.

In Klein Alblas woont u uiterst exclusief en op een wel heel bijzondere plek, namelijk op een schiereiland in de bocht van het eeuwenoude riviertje de Alblas. Midden in het beste van wat het Hollandse polderlandschap te bieden heeft. U bent omringd door water en groen, terwijl u geniet van weidse uitzichten op landerijen en weilanden, omlijst door sloten, knotwilgen en wuivende rietkragen.

  • Stijlvolle architectuur in traditionele landhuisstijl
  • Volop optiemogelijkheden om uw villa naar wens te maken
  • Ruime kavels eigen grond
  • Mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger of boothuis
  • Prachtig uitzicht op het polderlandschap, park en/of rivier de Alblas

Omgeving
Weten wat u wilt. Klein Alblas
Ontdek uw luxe villa op één van de mooiste plekken in de Alblasserwaard. Jarendertigarchitectuur met een hoogwaardig afwerkingsniveau; uw woning in uw stijl en volop ruimte om uw eigen wensen vorm te geven. Omdat u weet wat u wilt. 
 
P...

Volledige omschrijving
Weten wat u wilt. Klein Alblas
Ontdek uw luxe villa op één van de mooiste plekken in de Alblasserwaard. Jarendertigarchitectuur met een hoogwaardig afwerkingsniveau; uw woning in uw stijl en volop ruimte om uw eigen wensen vorm te geven. Omdat u weet wat u wilt. 
 
Patiovilla
Deze patiovilla biedt alle gemakken van exclusief gelijkvloers wonen, op een plek met allure. De villa is uitgevoerd in de landelijke jarendertigarchitectuur die zo karakteristiek is. Met een gelijkvloers woonoppervlak van maar liefst 165 m², een living van 54 m² een ruime patio en een garage heeft u alle ruimte om uw woonwensen te realiseren. De villa is al opgeleverd en kan nog naar uw specifieke wensen worden ingedeeld en afgewerkt. Binnen enkele weken kan de villa uw eigendom zijn.
 
Enkele kenmerken
Oppervlakte living: 54 m²
Woonoppervlakte: 165 m²
Grondoppervlakte: 171 m²
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer: 8 m²
Inhoud: 672 m³
Vanaf: € 635.504,-

Villapark Klein Alblas
Klein Alblas is een villapark met hoogwaardige bebouwing in een karakteristieke jarendertigarchitectuur. Ook de exclusieve ligging van Klein Alblas, op een schiereiland in de bocht van het eeuwenoude riviertje de Alblas en aan de rand van het weidse polderlandschap van de Alblasserwaard, springt direct in het oog.

Gevarieerd woningaanbod
Klein Alblas groeit uit tot een gevarieerde wijk met woningen in diverse typen en prijsklassen. Geschakelde en vrijstaande villa’s, zeer royale herenhuizen en patiovilla’s. Eind 2012 zijn de eerste woningen opgeleverd en wordt de sfeer en de ruimtelijke opzet van de wijk duidelijk.

Voor meer informatie over Villapark Klein Alblas:

Share |
Meer woningen
Meer woningen