Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:BergerVeste, Alkmaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
BergerVeste, Alkmaar

Type: Koop
Plaats: Alkmaar
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 317.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Alkmaar
Info
12 stijlvolle stadswoningen en 34 luxe appartementen

De locatie

Prachtige ligging in het Blaeustraatkwartier, op ca. één kilometer wandelafstand van het centrum van Alkmaar. Hier vindt u het prachtige historische hart van de stad met een gevarieerd winkelaanbod, cafeetjes, ...

Volledige omschrijving
12 stijlvolle stadswoningen en 34 luxe appartementen

De locatie

Prachtige ligging in het Blaeustraatkwartier, op ca. één kilometer wandelafstand van het centrum van Alkmaar. Hier vindt u het prachtige historische hart van de stad met een gevarieerd winkelaanbod, cafeetjes, restaurants en culturele uitgaansgelegenheden.
De locatie ligt tussen de Bergerweg en de Van der Lijnstraat in Alkmaar.
De wijk, ook wel bekend als het Blaeustraatkwartier, is van oudsher een zeer gewilde woonomgeving en heeft een ideale ligging nabij alle voorzieningen.

Stedenbouw en architectuurstijl
BergerVeste is een project met 12 stijlvolle stadswoningen en 34 luxe appartementen die rond een hof zijn gesitueerd en die volledig aansluit op de bestaande bebouwing. De parkeerplaatsen voor de stadswoningen bevinden zich in het hof.
Een ruime opzet met brede straten, groenperken, volwassen bomen en de 30-er jaren bebouwing geven dit gebied een rijke en sfeervolle aanblik. Het is een woonomgeving met allure die zich duidelijk onderscheidt van reguliere nieuwbouwwijken. 

12 stijlvolle stadswoningen
De woningen kenmerken zich door de rijke 30-jaren architectuur en de zorgvuldige detaillering en hebben een woonoppervlakte van ca. 141-151 m2.
De 12 woningen worden gebouwd in twee blokken. Het eerste blok bevat 4 woningen, het tweede blok 8 woningen. Er worden twee types gerealiseerd, een hoekwoning en een tussenwoning. De zuid georiënteerde achtertuinen zjin ca. 9 meter diep; tevens hebben de woningen een voortuin en enkele hoekwoningen beschikken over een kleine zijtuin.
Van de 12 woningen beschikken 7 woningen ieder over 2 parkeerplaatsen en 5 woningen ieder over 1 parkeerplaats.

34 luxe en comfortabele appartementen
De 34 appartementen van BergerVeste zijn gesitueerd in een laag en breed appartementengebouw, gesitueerd op het zonnige zuiden. Door de scheiding met de groenstrook woont u rustig maar heeft u wel een mooi zicht op de omgeving.
De royale appartementen worden gerealiseerd in een luxueus en fraai appartementengebouw met twee entrees en een ondergrondse kelder met bergingen en parkeerplaatsen.
De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 81 tot 169 m2. Alle appartementen hebben ruime en zonnig gelegen terrassen / balkons met oppervlakten van ca. 13 tot 45 m2. De strakke vormgeving sluit volledig aan op de bestaande bebouwing langs de Bergerweg. De gevels worden uitgevoerd in een mooi warmrode baksteen in overeenstemming met de woningen binnen het plan.

Kwaliteit bouw en optimale isolatie
Voor de bouw wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. u merkt dit o.a. aan de fraaie afwerking van de algemene ruimten, de liften, de goed verlichte stallingsgarage en natuurlijk de afwerking van de appartementen zelf.
Het gebouw en de appartementen zelf zijn dan ook optimaal geïsoleerd.

Stand van zaken
In april 2014 is aannemer Bot Bouw gestart met de bouw van het appartementengebouw, waarvan inmiddels 100% is verkocht.

De verkoop van de eengezinswoningen verloopt voorspoedig en deze zullen in dezelfde bouwstroom als de appartementen worden gerealiseerd en worden ongeveer gelijktijdig met de appartementen opgeleverd. Inmiddels is 75% van de eengezinswoningen verkocht.

Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met Magneet Makelaars (072-0) of Leygraaf Makelaars (072- 8).

Bekijk hier de animatie van dit project:


Omgeving
Bouwnummers 38, 42, 44 en 46

Type B is een tussenwoning die u in elke van de beide bouwblokken vindt.

Begane grond
De woning beschikt over een mooie overdekte entree met royale hal. Aan de voorzijde heeft de woning een prachtige erker waarin u de eetkamer kunt s...

Volledige omschrijving
Bouwnummers 38, 42, 44 en 46

Type B is een tussenwoning die u in elke van de beide bouwblokken vindt.

Begane grond
De woning beschikt over een mooie overdekte entree met royale hal. Aan de voorzijde heeft de woning een prachtige erker waarin u de eetkamer kunt situeren. De keuken scheidt de eetkamer van de royale woonkamer aan de tuinzijde. Via dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. Onder de trap vindt u een praktische bergkast.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers waarvan er twee extra ruim zijn en een badkamer met standaard een ligbad, douche, wastafel en wandcloset.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is een circa 31m2 grote ruimte met een nokhoogte van circa 4,5 meter. Hier kunt u optioneel één of twee kamers realiseren.

Kaveloppervlakte circa 145 m2 - 157 m2
Woonoppervlakte circa 141 m2

Optiemogelijkheden
- Uitbouw begane grond aan tuinzijde.
- Deur tussen de eetkamer en de hal.
- Kamers op de tweede verdieping.
- Dakkapel op de tweede verdieping.

Share |
Meer woningen
Meer woningen