Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:BergerVeste, Alkmaar Powered by Niki
Nieuwbouw:
BergerVeste, Alkmaar

Type: Koop
Plaats: Alkmaar
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 229.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Alkmaar
Info
12 stijlvolle stadswoningen en 36 luxe appartementen

De locatie

Prachtige ligging in het Blaeustraatkwartier, op ca. één kilometer wandelafstand van het centrum van Alkmaar. Hier vindt u het prachtige historische hart van de stad met een gevarieerd winkelaanbod, cafeetjes, ...

Volledige omschrijving
12 stijlvolle stadswoningen en 36 luxe appartementen

De locatie

Prachtige ligging in het Blaeustraatkwartier, op ca. één kilometer wandelafstand van het centrum van Alkmaar. Hier vindt u het prachtige historische hart van de stad met een gevarieerd winkelaanbod, cafeetjes, restaurants en culturele uitgaansgelegenheden.
De locatie ligt tussen de Bergerweg en de Van der Lijnstraat in Alkmaar.
De wijk, ook wel bekend als het Blaeustraatkwartier, is van oudsher een zeer gewilde woonomgeving en heeft een ideale ligging nabij alle voorzieningen.

Stedenbouw en architectuurstijl
BergerVeste is een project met 12 stijlvolle stadswoningen en 36 luxe appartementen die rond een hof zijn gesitueerd en die volledig aansluit op de bestaande bebouwing. De parkeerplaatsen voor de stadswoningen bevinden zich in het hof.
Een ruime opzet met brede straten, groenperken, volwassen bomen en de 30-er jaren bebouwing geven dit gebied een rijke en sfeervolle aanblik. Het is een woonomgeving met allure die zich duidelijk onderscheidt van reguliere nieuwbouwwijken. 

12 stijlvolle stadswoningen
De woningen kenmerken zich door de rijke 30-jaren architectuur en de zorgvuldige detaillering en hebben een woonoppervlakte van ca. 141-151 m2.
De 12 woningen worden gebouwd in twee blokken. Het eerste blok bevat 4 woningen, het tweede blok 8 woningen. Er worden twee types gerealiseerd, een hoekwoning en een tussenwoning. De zuid georiënteerde achtertuinen zjin ca. 9 meter diep; tevens hebben de woningen een voortuin en enkele hoekwoningen beschikken over een kleine zijtuin.
Van de 12 woningen beschikken 7 woningen ieder over 2 parkeerplaatsen en 5 woningen ieder over 1 parkeerplaats.

36 luxe en comfortabele appartementen
De 36 appartementen van BergerVeste zijn gesitueerd in een laag en breed appartementengebouw, gesitueerd op het zonnige zuiden. Door de scheiding met de groenstrook woont u rustig maar heeft u wel een mooi zicht op de omgeving.
De royale appartementen worden gerealiseerd in een luxueus en fraai appartementengebouw met twee entrees en een ondergrondse kelder met bergingen en parkeerplaatsen.
De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 81 tot 169 m2. Alle appartementen hebben ruime en zonnig gelegen terrassen / balkons met oppervlakten van ca. 13 tot 45 m2. De strakke vormgeving sluit volledig aan op de bestaande bebouwing langs de Bergerweg. De gevels worden uitgevoerd in een mooi warmrode baksteen in overeenstemming met de woningen binnen het plan.

Kwaliteit bouw en optimale isolatie
Voor de bouw wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. u merkt dit o.a. aan de fraaie afwerking van de algemene ruimten, de liften, de goed verlichte stallingsgarage en natuurlijk de afwerking van de appartementen zelf.
Het gebouw en de appartementen zelf zijn dan ook optimaal geïsoleerd.

Stand van zaken
Projectontwikkelaar Vof Horizon Ontwikkeling heeft besloten te starten met de bouw van het appartementengebouw in project. De verkoop verloopt voorspoedig en wij hebben er alle vertrouwen in dat de laatste appartementen op korte termijn zullen worden verkocht.
Begin 2014 zal worden gestart met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het kappen van de bomen en de sloop van het restant van de huidige opstallen. Vervolgens zal de civiele aannemer de grond bouwrijp maken, waarna Bot Bouw rond april 2014 daadwerkelijk zal starten met de bouw van het appartementengebouw. Als de verkoop van de eengezinswoningen voorspoedig verloopt zullen ook de twaalf eengezinswoningen in dezelfde bouwstroom worden gerealiseerd. Op dit moment zijn er nog een aantal appartementen en eengezinswoningen beschikbaar.
Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met Magneet Makelaars (072-0) of Leygraaf Makelaars (072- 8).

Bekijk hier de animatie van dit project:


Omgeving
Type C: bouwnummer 3 (gelegen op begane grond), Type C1: bouwnummer 12 (gelegen op 1e verdieping), Type C1sp: bouwnummer 17 (gelegen op 1e verdieping)

Het appartement beschikt over een mooie diepe hal met toegang tot onder andere de meterkast, het toilet en een praktische CV-kast / berging met o...

Volledige omschrijving
Type C: bouwnummer 3 (gelegen op begane grond), Type C1: bouwnummer 12 (gelegen op 1e verdieping), Type C1sp: bouwnummer 17 (gelegen op 1e verdieping)

Het appartement beschikt over een mooie diepe hal met toegang tot onder andere de meterkast, het toilet en een praktische CV-kast / berging met opstelplaats voor uw wasmachine.

Via de hal is ook de ruime badkamer bereikbaar welke standaard wordt voorzien van een wastafel, douche en wandcloset.

Aan de entreezijde vindt u een ruime slaapkamer. Een tweede, kleinere slaapkamer is gesitueerd naast de woonkamer. Deze kamer kunt u natuurlijk ook als werkkamer gebruiken. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het terras/balkon.  

De living is voorzien van een open keuken en een grote glazen pui met een draai-/kiepraam en een loopdeur die toegang geeft tot het terras. Optioneel kan gekozen worden voor een gevelindeling met een schuifpui.

Het riante terras/balkon ligt over de volledige breedte van het appartement en is (grotendeels) overdekt. Het terras/balkon kan met 4transparante glazen schuiframen nagenoeg worden dichtgezet.

Woonoppervlakte type C/Csp: circa 85 m2
Terrasoppervlakte type C/Csp: circa 27 m2

Woonoppervlakte type C1/C1sp: circa 85 m2
Balkonoppervlakte type C1/C1sp: circa 20 m2

Getoond is plattegrond type C1 (overige typen wijken af in terrasoppervlakte en spiegelbeeld).

Inclusief parkeerplaats in kelder.

Share |
Meer woningen
Meer woningen