Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Windroos, Almere-Haven
Nieuwbouw:
De Windroos, Almere-Haven

Type: Koop
Plaats: Almere-Haven
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 249.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere-Haven
Info
Bouwnummers

WONEN IN DE WINDROOS

Stedelijk wonen in landelijk groen<...

Volledige omschrijving

WONEN IN DE WINDROOS

Stedelijk wonen in landelijk groen

Project ‘De Windroos’ bestaat uit twee markante gebouwen:
• ‘Westom’, hoogwaardige nieuwbouw met 13 koopappartementen.

• ‘Oostom’, duurzame renovatie met 15 huurappartementen.

 

Waarom wonen in De Windroos?

De Windroos ligt op loopafstand van de gezellige haven en het winkelhart van Almere Haven. De appartementen hebben ruime balkons of een buitenterras en in een aantal gevallen grote dakterrassen. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen. De Windroos heeft rondom uitzicht op het groen: een speelpark met hoge bomen aan de ene kant en een uitgestrekt wandelpark aan de andere kant. Een deel van de hoger gelegen appartementen heeft uitzicht op het Gooimeer. De ligging in het groen en de nabijheid van het Gooimeer maakt wonen in De Windroos uniek: u woont rustig, maar toch met de stad om de hoek!

 

De nieuwbouw heet ‘Westom’ en bestaat uit 13 hoogwaardige koopappartementen. Het voormalige kantoorgebouw ‘Oostom’ krijgt na een ingrijpende renovatie 15 karakteristieke huurappartementen. Oostom stond in Almere bekend als het QuaVida-gebouw. Alle 28 appartementen hebben een ruim balkon of een tuin en eigen parkeerplaats op het terrein.

 

VOORZIENINGEN:

Groen en duurzaam bouwen

De Windroos wordt gebouwd en gerenoveerd met duurzaamheid als uitgangspunt. Een karakteristiek en constructief ‘gezond’ gebouw wordt niet gesloopt maar hergebruikt, het bouwproces zorgt zo voor minder CO2-uitstoot. De groene aanpak is ook te zien in de detaillering en de afwerking. Zo krijgen de dakterrassen groene (woning) afscheidingen en worden de tuinen omzoomd door een groene haag.

 

DE APPARTEMENTEN

Het is goed om een vaste aanlegplaats te hebben. Een plaats om thuis te komen, om rustig af te meren. Dat kan bij De Windroos in Almere Haven: riant wonen langs de boorden van het Gooimeer!

 

WESTOM: 13 koopappartementen

 

INDELING

Het nieuwe gebouw Westom heeft vijf woonlagen. De entree, de toegang tot het trappenhuis, de lift en de bergingen bevinden zich op de begane grond. De bergingen zijn zowel vanuit de centrale hal te bereiken als via een aparte buitendeur.

 

Twaalf van de dertien appartementen zijn met een bruto woonoppervlakte van 75 m2 even groot. Ze bestaan uit een entree, een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte, een berging en een groot balkon (11 m2) met veel privacy. Het appartement op de begane grond heeft, in plaats van een balkon, een royale en zonnige tuin van maar liefst 97 m2 groot.

Op het eigen terrein rondom het gebouw is ruime parkeergelegenheid.

 

Dubbellaags wonen

Het tweede appartement met een riante tuin, is met een brutowoonoppervlak van 138 m2  aanzienlijk groter. De entree en de woonkamer met open keuken van deze woning liggen samen met een slaap- of studeerkamer en het toilet op de eerste verdieping. Twee ruime kamers, berging en badkamer liggen op de begane grond en zijn bereikbaar met een inpandige trap. Dit appartement heeft een ruime tuin aan de voor- en zijkant (47 m2) en een balkon op de eerste verdieping op het zuiden. Het appartement is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren, voor een eventuele praktijkruimte kan een eigen entree aangelegd worden.

 

OOSTOM: 15 huurappartementen

 

Opvallende architectuur

Wonen in Oostom is wonen in een uniek gebouw met een opvallende architectuur. Geen appartement is gelijk in dit compleet gerenoveerde en herbouwde kantoorgebouw. Oostom telt 4 bouwlagen met 15 luxe huurappartementen, die liggen op de begane grond en op de 1e en 2e verdieping. Op de 3e verdieping liggen twee aantrekkelijke ateliers.

 

Veel ruimte, verbluffend uitzicht

Oostom heeft een indrukwekkende entree met een beeldbepalend trappenhuis, een grote gemeenschappelijke berging en een lift. De 5 appartementen op de begane grond hebben een terras met openslaande terrasdeuren, de 6 appartementen op de 1e etage hebben een ruim balkon. De 4 appartementen op de 2e etage hebben een magnifiek dakterras van ongeveer 26 m2.   

 

Karaktervol en luxe wonen
Het gebouw is volledig aangepast aan de moderne wooneisen en de appartementen zijn voorzien van moderne toilet- en badgroepen. De driekamer appartementen zijn uitgevoerd met een ligbad en een separate douche. De keukens zijn voorzien van modern keukenblok met ingebouwde koelkast, combi-oven op ooghoogte, gasfornuis met wasemschouw en vaatwasser. Huren in Oostom betekent wonen in een gebouw met een eigen karakter en een opvallende architectuur. De verhuur is gestart, oplevering vanaf 1 september 2011. 

 

 

KWALITEIT

Westom: hoge bouwkwaliteit

De Windroos is ontwikkeld door Schipper Bosch en gebouwd door Karbouw. Omdat ontwikkeling en bouw goed op elkaar aansluiten kan een hoge bouwkwaliteit tegen een scherpe verkoopprijs worden gerealiseerd. Schipper Bosch is een ontwikkelaar met veel aandacht voor creativiteit en met veel respect voor historie en omgeving. Het bedrijf met vestigingen in Amersfoort en Arnhem realiseert al meer dan twintig jaar opmerkelijke projecten op het gebied van wonen en werken in het hele land. Schipper Bosch staat voor hoge kwaliteit, zorg voor details en een optimaal wooncomfort. Schipper Bosch is een garantie voor zorgeloos wonen!

 

 

LOCATIE

Aantrekkelijk Almere: geliefde woonplek

Almere Haven heeft een eigen ‘dorps’ karakter en is misschien wel het gezelligste deel van Almere. Almere is een relatief jonge stad, maar heeft inmiddels een opvallende eigen cultuur opgebouwd. De stad heeft met 190.000 inwoners een evenwichtige en gemengde bevolkingsopbouw. De stad is ruim opgezet en ligt in een groen en waterrijk buitengebied. Opvallende architectuur en een breed en gevarieerd uitgaans- en winkelaanbod laten zien dat het zelfbewuste Almere inmiddels cultureel én economisch op eigen benen staat.

 

BEREIKBAARHEID:

Almere Haven: het Nice van Almere

Gelegen aan de kop van de Achterwerf, aan de rotonde van de Oosterdreef, heeft De Windroos een snelle verbinding naar centrum van Almere Stad en de A6. Een goede mix tussen rust, ruimte en bruisende sportieve en culturele evenementen maken Almere Haven tot een geliefde plek om te wonen. Volgens Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol heeft het stadsdeel de potentie om uit te groeien tot ‘het Nice van Almere’!

 

De bouw in Almere Haven van de appartementen gebouwen de Windroos is vrijwel afgerond.

De verkoop en de verhuur is gestart. 

 

 

Ofschoon er aan de samenstelling van dit informatiemateriaal veel zorg is besteed kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

 

Omgeving

????Achterwerf Almere Haven.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen