Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Duin - Almere, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Duin - Almere, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
De Kustzone is een bijzondere locatie voor Almere

Voor het eerst kan hier een echt strandgebied van formaat ontstaan met wonen aan het strand en weidse blikken over het water. Wat Amvest betreft wordt de Kustzone zelfs een duinengebied. Bijzondere zoetwater duinen met bijzondere...

Volledige omschrijving
De Kustzone is een bijzondere locatie voor Almere

Voor het eerst kan hier een echt strandgebied van formaat ontstaan met wonen aan het strand en weidse blikken over het water. Wat Amvest betreft wordt de Kustzone zelfs een duinengebied. Bijzondere zoetwater duinen met bijzondere plantengroei, zoals de magnoliaboom. En echte duinen van zand, tot wel 10 meter hoog. Hierdoor leeft het strandgevoel tot ver in Almere Poort en krijgt de stad er een geweldig woon-, werk-, en recreatiegebied bij; de 'Strandstad van de Randstad'Tegelijkertijd zorgen de duinen ervoor dat de kwaliteit van het water in het IJmeer en Markermeer verbetert en er lekker gezwommen kan worden zonder algen. Het zand voor de duinen wordt namelijk gewonnen door diepe troggen te graven in het IJmeer en Markermeer waarin het slib kan bezinken. Bovendien hebben de duinen een waterzuiverende functie voor het gebied. Kwel-, en regenwater wordt in het duinzand gefilterd en helder water stroomt in de kreken, die zich door de oudste bosgebieden van Almere slingeren richting Almere Poort. 

Drie duinen markeren het nieuwe gezicht van Almere, dwars op de kust, afgewisseld door bos, kreken en het Magnolia Park. De bebouwing staat voor het overgrote deel op deze hoge duinen. De duinen zijn overal hoger dan de kruin van de dijk; zo zet Almere iedereen op de eerste rij! 
Je komt hier straks voor het strand, om te sporten, te zeilen, voor de sauna, een goed restaurant of één van de toekomstige spectaculaire leisure attracties in de zuidelijke duin. Op de koppen van de middelste duinen, bij de haven, ontstaat straks een centrumgebied met appartementen, cafés en restaurants, kantoren, hotels, boetiekjes en onderwijsinstellingen. Meer landinwaarts en in het noordelijke deel van de Kustzone is het schitterend wonen op en aan de duinen, waar vlonderstructuren je door het bos naar het strand leiden.  

Vijf gebieden met ieder een eigen woonbeleving 

Stranddorp
Heerlijk wonen met een tuin in de duinen en het strand heel dichtbij. Via het vlonderdek op dijkhoogte loop je ongehinderd zo het strand op. 

Kop-Noord
Een centrum voor genieten, uitrusten en verzorging, met wellnessvoorzieningen zoals een grote sauna, met klinieken, ouderenzorg en een prachtig badhotel. Een gebied waar slim gebruik gemaakt wordt van het unieke uitzicht, het strand en het rustige bos. 

Kop-Zuid
Een levendig centrumgebied met een boulevardplein, gezellige horeca, een waterpodium en een prachtig zwembad in de houten vlonders en mozaïekstructuren van het plein. De ambiance van de jachthaven en de aanlegplaats van de ferry naar Amsterdam maken dit gebied uniek. 

Middenduin-Zuid
Een unieke woonervaring in de flanken van het duin. Landschappelijk wonen met je hoofd op het duin en je tenen in het bos of het Magnolia Park. 

Kreekbos
Houten vlonderstructuren lopen door het bos en verbinden de exclusieve kavels met ruimte voor individuele en experimentele architectuur met het strand en het centrum.

Omgeving
Verspreide Huizen Almere-Haven

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen