Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Almere - UpanDown fase 1, 2, 3, 4 en 5, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Almere - UpanDown fase 1, 2, 3, 4 en 5, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 13
Soort: Appartement
Prijs: € 149.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info

De bouw fase 1 is zo goed als gereed, oplevering december 2013. Alle woningen fase 2 zijn verkocht, in fase 3 nog 2 appartementen beschikbaar

Informatie avond fase 4 en 5 woensdag 27 november vanaf 19.30 uur Harbor House, Marinaweg 4 in Almere Poort (Marina-Haven)
Volledige omschrijving

De bouw fase 1 is zo goed als gereed, oplevering december 2013. Alle woningen fase 2 zijn verkocht, in fase 3 nog 2 appartementen beschikbaar

Informatie avond fase 4 en 5 woensdag 27 november vanaf 19.30 uur Harbor House, Marinaweg 4 in Almere Poort (Marina-Haven)

Ook 3 slaapkamers in de beneden-bovenwoningen mogelijk! De appartementen hebben standaard 3 slaapkamers en (privé)lift.

Amsterdams stadswonen in Almere In Almere-Poort Europakwartier, Engelandstraat, blok N, tussen de stadsparken, gaan we een type Amsterdamse grachtenpanden met 'hs', huis en 'hg' woningen bouwen met plafondhoogte begane grond van maar liefst 3,5 m! U woont in een volledige woning van 2 verdiepingen. Benedenwoning de begane grond en  gehele eerste verdieping, of 'bovenwoning' van 2 volledige verdiepingen. Beide woningen hebben op de begane grond een royale keuken, woonkamer en tuin (7m diep) of balkon (over de hele breedte) op het zuiden en op de 1e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (17,6m2, 15,2m2 en 10,5m2) en badkamer. Eigen berging en parkeerplaats.

In fase 3 en 5 vijf appartementen met lift, balkon of tuin en eigen berging! Vanaf € 129.900,00!! 

Wat wilt u nog meer? Tuin of balkon, eigen berging en parkeerplaats en tegenover uw voordeur een stadspark, nog geen 5 min. vanaf het Markermeer en toch alle voorzieningen als scholen en winkels en station op loopafstand. En dat voor een echte startersprijs! In Almere Poort woon je op de rand van polder en water en kun je op de fiets naar het strand, het bos of naar het park. Almere Poort heeft een groeiend aantal voorzieningen, veel ruimte en betaalbare woningen.
Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS station. Het gerealiseerde deel van Europakwartier heeft levendige straten met rustige binnenhoven en een leuke mix van wonen, werken en voorzieningen. De statige lanen en straten zijn groen en breed. In de 'plinten' van de centraal gelegen Europalaan is ruimte voor winkels, ateliers, (kleinschalige) bedrijven, kantoren en horecaondernemingen. In het Europakwartier zijn verder een supermarkt, diverse kinder- en jeugdvoorzieningen (basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven enz.), een zorgvoorziening en woningen waarin wonen en zorg kunnen worden gecombineerd aanwezig.
Plankenmerken
  • Grote woonkamer en eetkamer
  • Standaard overal vloerverwarming
  • Kunststof kozijnen
  • Eigen parkeerplaats en berging
  • Prijs incl. complete badkamer en keuken
  • Mooie ligging tussen stadsparken
  • Keuze tuin of balkon
  • Aparte wasmachineruimte
  • Openbare voorzieningen in de buurt
  • 2 zeer royale slaapkamers met mogelijkheid tot 3
De Benedenwoning bestaat uit begane grond, met verdiepingshoogte van maar liefst 3,2 meter hoogte en eerste verdieping. De woning heeft op de begane grond een royale keuken, woonkamer en tuin (7m diep) of balkon (over de hele breedte) en op de 1e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (15,2m2 en 10,5m2) en badkamer. Eigen berging en parkeerplaats. 

De bovenwoning bestaat uit de 2e en 3e verdieping met op de 2e verdieping een royale keuken, woonkamer en balkon (over de hele breedte) en op de 3e verdieping zeer royale slaapkamers (17,6m2, 15,2m2), badkamer. Eigen berging en parkeerplaats. .

Omgeving
De bovenwoning bestaat uit de hal met meterkast op de begane grond, overloop 1e verdieping en de volledige 2e en 3e verdieping. De woning heeft op de 2e verdieping een royale keuken, woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (over de hele breedte) en op de 3e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (18...

Volledige omschrijving
De bovenwoning bestaat uit de hal met meterkast op de begane grond, overloop 1e verdieping en de volledige 2e en 3e verdieping. De woning heeft op de 2e verdieping een royale keuken, woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (over de hele breedte) en op de 3e verdieping 2 zeer royale slaapkamers (18.2m2, 12.6m2) en badkamer. Eigen berging en parkeerplaats.

Let op: Nu ook 3 slaapkamers mogelijk!!

Share |
Meer woningen
Meer woningen