Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bahama villa 06, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bahama villa 06, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 270.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Bahama villa 06 is een ontwerp van Sipke Kingma van Bahama architecten voor een vrijstaande woning in het Homeruskwartier Almere Poort. De woning komt in de 'architectenwijk', hier mag alleen worden onder architectuur. Het huis ligt aan de rand van deze wijk met uitzicht op het centrumgebied en een...

Volledige omschrijving
Bahama villa 06 is een ontwerp van Sipke Kingma van Bahama architecten voor een vrijstaande woning in het Homeruskwartier Almere Poort. De woning komt in de 'architectenwijk', hier mag alleen worden onder architectuur. Het huis ligt aan de rand van deze wijk met uitzicht op het centrumgebied en een gracht.
Naast deze woning heeft de architect nog een aantal andere types uitgewerkt. Neem contact op met de makelaar voor een overzicht van alle bouwmogelijkheden.

Omgeving
Bahama villa 06 is een ontwerp van Sipke Kingma die verschillende types heeft uitgewerkt die op diverse locaties in Almere Poort kunnen worden gebouwd. Dit huis heeft twee of drie woonlagen en is economisch ingedeeld, gebruik makend van de kwaliteiten van de locatie. De woonkamer heeft veel glas in zowel d...

Volledige omschrijving
Bahama villa 06 is een ontwerp van Sipke Kingma die verschillende types heeft uitgewerkt die op diverse locaties in Almere Poort kunnen worden gebouwd. Dit huis heeft twee of drie woonlagen en is economisch ingedeeld, gebruik makend van de kwaliteiten van de locatie. De woonkamer heeft veel glas in zowel de voor-  als de zijgevel. Een schuifpui geeft toegang tot de zijtuin. Mooi uitzicht op een gracht voor de deur. De keuken ligt apart met een eigen toegang naar de tuin. Op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. De (optionele) tweede etage heeft een werkkamer die grenst aan een groot terras, plus praktische bergruimte waar ook de wasmachine kan staan. De prijs is dan € 315.000 von, inclusief kavel en bijkomende kosten.

U herkent de hand van de architect in de forse betonnen dakoverlopen, de indeling van de terug liggende ramen, de open trap in de woonkamer, het witte vlak bij de entree en het patroon op de gevel.

Uiteraard kan de indeling nog in overleg met de opdrachtgever worden aangepast. De woning zal traditioneel worden gebouwd. De gevel wordt uitgevoerd in baksteen of stucwerk. In dat laatste geval zal de woonruimte wat toenemen, aangezien een stucgevel minder dikte heeft.

Share |
Meer woningen
Meer woningen