Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hollandse Haven, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hollandse Haven, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 18
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 259.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Hollandse Haven belooft een bijzondere plek te worden. Een stukje Hollands glorie krijgt er vorm, want het middelpunt van de wijk wordt een echte haven. Ook de woningen hebben een Hollands accent: stoer en stijlvol. Deze 18 twee-onder-één-kapwoningen zijn gesitueerd rondom een hof. Deze opzet geeft een int...

Volledige omschrijving
Hollandse Haven belooft een bijzondere plek te worden. Een stukje Hollands glorie krijgt er vorm, want het middelpunt van de wijk wordt een echte haven. Ook de woningen hebben een Hollands accent: stoer en stijlvol. Deze 18 twee-onder-één-kapwoningen zijn gesitueerd rondom een hof. Deze opzet geeft een intiem karakter aan uw woning en een gevoel van geborgenheid. Het hof blijft groen, want parkeren kunt u op eigen terrein. Zonder uitzondering zijn de kavels ruim bemeten. Dankzij dit forse oppervlak heeft u niet alleen de ruimte binnen, maar ook buiten.

Het stadshart van Almere met zijn vele voorzieningen is vlakbij: twintig minuten fietsen. Neemt u de bus of de auto? Dan bent u er zelfs in tien minuten. De Hogeringweg fungeert als uitvalsweg richting de A6, waarvandaan u alle kanten uit kunt. Bijvoorbeeld naar Utrecht en Amsterdam. Zo bent u met de auto in minder dan twintig minuten in Amsterdam-Centrum. Ten slotte kunt u ook gewoon de trein pakken. Almere heeft maar liefst vijf treinstations.





Omgeving
OPEN HUIS zaterdag 5 oktober 2013


In Hollandse Haven komen 18 hofwoningen te staan, twee aan twee geschakeld. De lijnvoering zonder overbodige accenten, de robuuste uitstraling, de afweging van materialen: dát is Piet Boon. Bij een aantal kavels bestaat de mogelijkheid om ...

Volledige omschrijving
OPEN HUIS zaterdag 5 oktober 2013


In Hollandse Haven komen 18 hofwoningen te staan, twee aan twee geschakeld. De lijnvoering zonder overbodige accenten, de robuuste uitstraling, de afweging van materialen: dát is Piet Boon. Bij een aantal kavels bestaat de mogelijkheid om een derde woonlaag toe te voegen.

Door het gebruik van natuurlijke materialen als hout en zink (op het dak) ontstaat een harmonieus samenspel tussen natuur en architectuur. En zo ruim als uw woning van buiten oogt, zo royaal zijn ook de binnenafmetingen. De monumentale plafondhoogtes van 2,80 meter zijn daar een voorbeeld van. Met de opties kunt u uw woning op uw eigen wensen toesnijden: een extra slaapkamer met badkamer beneden, een extra werkkamer boven, een garage, een carport, een veranda met buitenhaard of zelfs een extra verdieping!

Begane grond, eerste of tweede (optionele) verdieping? Alle vertrekken zijn even ruim, de indeling is logisch. Beneden meet de woonkamer met open keuken 55 vierkante meter. De drie slaapkamers boven zijn stuk voor stuk volwaardige kamers. De badkamer is royaal, met ruimte voor douche en bad. Ook hier kunt u dus uw eigen indeling kiezen. Door de twee dakkapellen op de eerste verdieping valt extra licht naar binnen. Praktisch detail is de trapkast in de woonkamer. Aan het huis vast krijgt u een berging, handig om het tuingereedschap en de tuinstoelen op te bergen.

In de woonwijzer op kunt u zelf uw ideale woning samenstellen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen